maandag 23 september 2013

Klein, kleiner en kleinste producten

Mini producten kan je al snel in je handtas gooien omdat ze niet veel plaats innemen. Ook wanneer je op reis gaat kan een mini product handig zijn omdat je op die manier makkelijker kunt reizen, meer producten mee kunt nemen en niet alles hoeft te proppen in die reiskoffer. Merken doen heel hard hun best om hun kopers kleinere producten aan te bieden die evenveel kwalitatief zijn dan hun full-size producten. Het is een soort van nieuwe markt om personen die weinig gebruiken ook weinig aan te bieden, niet alleen met etenswaren, maar ook met verzorgings-, beauty- ... producten.


Producten die full-size al heel erg klein zijn
Het gebeurt dat een product al klein is, terwijl dat al een full size versie is. Hierbij denk ik aan de Elf makeup mist & setting spray, dat ongeveer een hand groot is. Ook de blushes van NYX zijn klein, waardoor je ze makkelijk kunt meenemen. Denk niet meteen dat het product meteen op is omdat het klein is, want je doet een hele tijd met de producten.

Verkleinde versies van een groter product
Het enige product dat ik in een kleinere versie heb gekocht is de handcreme van het kruidvat. Ik vind een kleinere tube handiger om mee te nemen in mijn tas. Dan hoef ik niet extra gewicht mee te zeulen en het product werkt even goed. Ook een geliefd mini-product zijn de urban decay primer potion die je waarschijnlijk al in vele versies hebt liggen omdat ze steeds terugkeerden in paletten. Altijd handig om zo'n kleinere versies bij de hand te hebben. Makkelijk om mee te nemen en gebruiksvriendelijk.


Full-size versies depotten in een kleinere versie
Winkels zoals het kruidvat, Etos, Di, Action ... bieden plastic potjes, tubes, flacons ... aan om een product meeneem-klaar te maken. Ook ik heb al heel wat producten in soortgelijke potjes zitten omdat die makkelijker mee te nemen zijn. Zo heb ik mijn conditioner, bodybutter, Lush cleanser ... gedepot om de logeerpartijtjes (bijvoorbeeld) wat makkelijker te maken. Ik ben dan op mijn gemak, want ik heb alles bij, maar ik moet niet overdreven proppen en zwoegen. Nog beter is, en dat zal ik nog doen, is om alles te labelen.


Zo, dat waren de klein, kleiner en kleinste producten op een rijtje. Maar ben jij wel voor kleine producten?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.