zaterdag 28 september 2013

L'Oreal - Super Liner Blackbuster

Dat het heel moeilijk is om een perfecte eyeliner te vinden die goed blijft zitten, gepigmenteerd is, net dun/dik genoeg is ... hoef ik jullie niet meer te vertellen. Ik heb zelf ook al een mooie en vaak ongebruikte collectie liggen met liners die niet aan de eisen voldoen. Via via kreeg ik deze L'Oreal Paris super liner in handen en mijn wereld leek gered.


De liner wordt in een stift vorm aangeboden. Er bestaan tal van eyeliners zoals köhlpotloden, gel eyeliners, plakliners (ja, serieus) ... Elk van hen heeft wel voor- en nadelen, dus het is zelf uitzoeken wat je het beste vindt werken. Ikzelf kies het vaak voor stiftliners, omdat deze volgens mij makkelijk in gebruik zijn. Ik had al eerder een dikke liner van MAC, maar deze blijft jammer genoeg niet goed zitten, maar de vormgeving ervan vond ik wel goed. Zo is het een dikke stift, waardoor ik hem makkelijk kan vastnemen. Het stiftpuntje is aan de top heel fijn waardoor je makkelijk dunne lijnen kunt trekken, maar je kan probleemloos opbouwen tot een dikkere lijn.

"Een intense, makkelijk te gebruiken, eyeliner stift. De vilttip voelt zacht aan om een onberispelijke, dikke lijn te tekenen. De zwarte inkt formule is intens zwart, langhoudend én makkelijk te verwijderen."


Als je een goede eyeliner arm hebt is de liner inderdaad makkelijk in gebruik. De kleur is ook intens zwart op de swatch, maar ook op de ogen blijft hij intens zwart. L' Oreal liegt niet, maar gebruikt meer geurende woorden dan ik, over het gebruik van de liner. Over de langhoudendheid heb ik mijn twijfels, maar met mijn hardnekkige vette ooglid heb ik mijn twijfels. Deze liner doet het wel veel beter in vergelijking met andere liners, dus dat is wel goed. Of hij volledig blijft zitten, zeker niet.


Ik ben zeer tevreden met deze liner en gebruik hem vaak bij het maken van ooglooks. Je kan de liner kopen voor 12,99 in verschillende drogisterijen.

"Welke eyeliner is jouw favoriet?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.