zondag 15 september 2013

Mijn lijst van grootste dromen 2#

Voor een bepaald artikel moest ik dwalen tussen mijn oudere artikels. Daar kwam ik tot mijn verbazing een artikel tegen waarin ik mijn grootste dromen uit de doeken voor jullie deed. Ik had totaal geen weet meer over het artikel en begon het te lezen. Blijkbaar heb ik een aantal dromen verwezenlijkt die ik een jaar geleden droeg.

Foto uit 2012
Studeren in Leuven - Toen was die optie mogelijk, maar na veel opzoekingswerk is die droom aan diggelen geslagen. Hoe het er nu uitziet zal ik nooit in Leuven gaan studeren, jammer!
De wereld zien - Nog steeds heb ik niets van de wereld gezien, behalve dan de Belgische kust en Ardennen. Ik hoop spoedig op reis te kunnen gaan.
Een eigen huis - Ook dit is nog steeds niets, maar het is in aantocht. Doordat ik werk, komt er loon en loon betekent sparen voor een eigen stek.
Met een goed gevoel kunnen autorijden - Jah! Eindelijk! Wat heb ik er lang over gedaan om die angst te overwinnen, maar nu rijd ik van de ene kant van het land en terug.
iPhone - Nope, maar wel een samsung. ;)
Werk in het onderwijs (en een eigen klas) - Ik heb enorm veel geluk gehad hiermee en daar ben ik mij ook bewust van. Een eigen klasje en een vaste stek. Heerlijk dat gevoel.
Meer los laten en meer uit de bol gaan - Sedert de grote verandering van vorig jaar is dat inderdaad gegroeid. Ik zoek meer contact met oude vriendinnen en weet aan wie ik iets heb. Andere prioriteiten gesteld waardoor ik meer uit de bol kan gaan.
Een stash om 'U' tegen te zeggen - In de maak, maar ik vind hem momenteel lang niet slecht.
Lang haar - Dat haar groeit niet  hé... komop haar! Word langer!
Op reis gaan - Helaas... Hopelijk volgende vakantie wel!
Een katje - van zodra ik uit huis ga en een eigen stek heb komt er een kat in huis. Moet, moet, moet!
Een spiegelreflex camera - Yes! Een vakantiejob zorgde ervoor dat ik centjes genoeg had om de camera te kopen. Ben er nog steeds heel blij mee en zou niet meer zonder kunnen.

"Waarover droom jij?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.