zondag 1 september 2013

Picture post - #008

Ik herinner mij nog hoe ik vorige maand schreef dat de vakantie veel te snel ging en ik voor ik het wist weer moest gaan werken. Guess what... mijn werkweek is al begonnen. Toch nog even een terugblik naar mijn maand Augustus.
Ik werd verliefd op deze afbeelding van http://redlipstickkindofgirl.nl/ en mocht hem van haar hebben. Hij staat op m'n pc, gsm en wie weet waar die nog allemaal gaat belanden. Echt een prachtig tafereeltje.

Deze maand was ik de gelukkige winnares van dit pakje! Met dank aan http://www.nymphette.be/ 

 Kwik slaapt. Shhhtt. Wat een schildpaddenleventje.

 Pure nostalgie. 

 Nieuwe favoriete koude koffie. De vanille variant is ook enorm lekker!

Ik wist niet wat ik van dit prentenboek moest denken. Er bestaat toch overal een kinderboekje voor hé. Alles in kleuren (en geuren) uitgelegd. 

 Twee kleine detailfoto's van mijn klasje. Ik had net een bureau erin geplaatst en ook ollie kreeg een vaste zitplaats. In het pakje zitten beloningen voor de kinderen als hun stempelblad vol is, als ze goed gewerkt hebben dus, maar dat zullen ze zeker!

Mijn ouders kwamen terug van vakantie en namen maskers uit Venetië mee voor mijn nichtjes. Kijk ons bezeke ermee pronken!

Laaiend enthousiast over mijn Elf bestelling. Nog steeds enthousiast btw, want ben zo ontzettend blij met alle producten. 

Een speelkeukentje voor in mijn klas. Het volledige huisje is nog in de maak, maar dat komt nog wel. Wat je allemaal kunt toveren uit twee simpele nachttafeltjes he! 

Iedereen vindt deze pop eng, maar ik vind haar wel schattig. Ze heeft constant plezier!

Kaneelbroodjes proberen te maken en ze waren een succes. Ze hebben niet eens een kwartiertje geleefd.

Een nieuw gezichtsmasker uitproberen tegen puistjes. Tot nu toe werkt het heel goed en het is heerlijk om het op te hebben. Tot het begint te trekken...

Met alle collega's was er een verrassingsdag, waarvan we vooraf niets wisten. We gingen ontbijten, karabijn schieten, kubben, (vooral) aperitieven, lekker uit eten en bowlen. Enorm leuk dagje!

"Hoe zag jouw maand Augustus eruit?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.