woensdag 25 september 2013

Picture post - 009#

Bitter weinig foto's deze keer in de maandelijkse picture post, maar dat wil zeggen dat ik mijzelf op de vingers moet tikken om meer foto's te nemen doorheen de maand. Ik vergeet het gewoon. Daarbij komt nog eens dat september een hele drukke maand is voor leerkrachten en dat alles stap voor stap in de juiste plooi moet vallen. Genoeg gezeurd... Kom op met die foto's!


Met de collega's speelden we een spelletje waar we op het einde van de dag geen wasknijpers aan onze kleren mochten hebben hangen. St. was eraan gerekkerd, zoals we hier zeggen. 

Nieuwe hondje van mijn tante. Wat een schatje! 

Aan het babysitten bij mijn nichtjes. Bolle kwam mij gezelschap houden.

De poppenhoek in mijn klas. Er staat al heel wat, maar ik ben nog steeds aan het opbouwen. Hier en daar vind ik wat leuks en dan breng ik dat mee voor de kinderen. 

Lieve Kwik! Het gigantische schildpad-huisdier van mijn vriend.

 Klein action shoplogje, want ik ging laatst met Nikita speed-shoppen. Was heel gezellig en zeker voor herhaling vatbaar.

Ik gaf wat oude producten uit mijn stash aan Nikita en zij gaf wat van haar aan mij. Zo hebben we weer nieuwe producten. Ik koos een Catrice lakje, een rimmel oogschaduw, cube van catrice, pigment van essence en een metallic lakje.

En als laatste een foto van mij en een bengel op het schoolfeest van afgelopen zondag. Mijn standje was het bellenblaasstandje en oh, wat was het een succes!

Volgende keer meer foto's! Beloofd!
© Dresses and Daisies | All rights reserved.