maandag 2 september 2013

Pogopogo haarspray - Rock my hair - Pump my hair

Over het merk pogopogo had ik nog nooit gehoord, dus daar moest ik eerst heel wat over opzoeken voor ik een goede review kon schrijven. Ik zal vooraf ook laten weten dat ik amper haarspray gebruik, maar daarom niet wou wegnemen om jullie over deze producten te informeren. 


Pogopogo 
Pogopogo is een merk dat ontwikkeld werd door twee Belgen een aantal jaren geleden. Oorspronkelijk waren de producten bedoeld voor professionele kappers, maar momenteel kunnen wij, gewone consumenten, ook profiteren van de producten. Er was meer vraag naar de producten waardoor ze in 2012 uiteindelijk voor ons makkelijk verkrijgbaar geworden zijn. Pogopogo heeft een online shop waar producten gekocht kunnen worden, waaronder ook parfums, en organiseert tal van evenementen (met een Engelse bus, kapper, het uitdelen van giften ...). De doelgroep van het merk omvat zich tussen de 15 en 25 jaar.


Twee leuk uitziende producten van Pogopogo. De verpakking trekt enorm aan door de felle kleuren en ik denk dat het vooral komt door de aandacht voor de doelgroep.

Pump my hair
De pump my  hair flacon is iets kleiner dan zijn collega, maar dat komt omdat er 100 ml minder product inzit. Bij pump my hair krijg je 300 ml spray. De spray komt minder verdeeld uit de flacon, maar als je het op de aangegeven afstand houdt (30 cm) zal dat geen probleem zijn. De naam is dan ook 'cool spray', dus hoogstwaarschijnlijk was de manier van sprayen de bedoeling. 4,95 € per stuk.


Rock my hair
De rock my hair spray is, zoals ik eerder vermelde, groter. Met 400 ml inhoud kom je een tijdje toe. Deze spray verdeelt zich mooi en sprayt goed -ja, dit is best moeilijk te verwoorden-. Het product belooft geen residu achter te laten en dat doet hij ook niet. 4,95 € per stuk.


Heel erg leuk is dat de haarspray's bestaan in kleinere versies. Altijd handig om er eentje in je tas te gooien en je haar even bij te sprayen als dat nodig is. En neem het maar van mij aan. Ze doen het even goed als de grote. 2,95 euro per stuk.


Hou je vast voor de meest onflatterende foto ooit, maar dit heeft heus een bedoeling. Hier heb ik de spray ingedaan om wat meer volume te creeren in mijn haar. Ik hou wel van een messy-look, dus daarmee. Je ziet niet dat ik hairspray in heb. Ook toen ik achteraf door mijn haar kamde kwamen er geen restjes mee en voelde mijn haar zeer zacht aan. De geur is ook aangenaam en is aan de zoete-haarspray kant


Oké... oef. Ik hoop dat de review duidelijkheid geeft over de producten, ook zonder mijn kennis over haarproducten. Zelf geef ik de voorkeur aan de Rock my hair flacon, door de manier waarop hij sprayt, maar toen ik ze testte deden ze het allebei even goed qua haar vasthouden. Zijn jullie net zoals mij onwetend over haar en dit merk? Laat het mij weten.

Product(en) te koop bij Di Beauty & Care
© Dresses and Daisies | All rights reserved.