zaterdag 21 september 2013

SinfulColors Professional - 202/957/940

De lakjes van Sinful colors zijn er in alle kleuren en geuren. Ik mag jullie vandaag kennis laten maken met drie kleuren uit het assortiment, dus maak jullie borst maar net voor wat swatches! Ik zal jullie intussen ook meedelen dat dit hoogstwaarschijnlijk de laatste nagellak-post zal zijn die ik voor een lange tijd zal maken. Ik geef de fakkel dan door aan iemand die degelijk haar nagels kan doen.Rise and shine - Een zomerse mintgroene kleur dat na twee laagjes dekt. Hoe het resultaat eruit ziet is moeilijk te beschrijven, want er is een soort doffe glans die naar matheid neigt. Volledig mat is het lakje niet. Het lakje trekt mij wel enorm aan en doet mij zelfs denken aan één van mijn eerste catrice lakjes aankopen dat ook mintgroen was. Dit soort groen is wel wat koeler, dus je moet er van houden. 


Cross my heart - Een felrode -in your face- kleur. Deze had ook een tweede laagje nodig om volledig te dekken, want anders komt hij nogal streperig over. Wel een goed punt is dat deze lak ontzettend snel droogt. Het is altijd leuk om een opvallend kleurtje op je nagels te hebben en deze kan zeker voor de opvallende toets zorgen. 


Sharons' heart - Zoals jullie merken kan je niet één, maar twee kleuren zien. Na wat opzoekingswerk kwam ik te weten dat vele bloggers dit als hun lievelingskleurtje beschouwen. Sharons' heart bestaat uit een oud roze kleur met een tint goud erdoor gemengd. Het lakje dekt ook heel goed, want met één laagje had ik een goed resultaat. Het lakje blijft ook een paar dagen chipvrij met een goede base- en topcoat.


Leuk om te weten is dat de lakjes heel snel drogen. Sommige lakjes hebben meerdere lagen nodig, maar door de snelle droogtijd valt het aanbrengen best mee. De kwast van de lakken is een standaard kwast, dus daar valt niet veel over te schrijven. Tevreden ben ik zeker over deze schatjes, vooral over de roze en de mintgroene kleur dan, gewoon omdat ze extra bijzonder zijn.

Je kan de fulllsize (16 ml) lakken kopen voor 4,99 Euro per stuk. Een kleine lak (5ml) kan je dan weer krijgen voor 2,49 Euro.

"Welke kleuren trekken jou het meest aan?"
Product(en) te koop bij Di Beauty & Care
© Dresses and Daisies | All rights reserved.