donderdag 12 september 2013

Wat bloggers mij aansmeerden

De titel klinkt een beetje negatief, maar ik dacht een beetje creatief te doen door met woorden te spelen. De titel betekent eigenlijk: wat ik aankocht door reviews van andere te lezen, maar dat is saai, toch? Ik schreef al eerder artikels over dat je moet opletten om niet te snel aan aankoop te doen door wat je ziet op blogs. Als je er goed over nagedacht hebt en weet dat je het kunt/zult gebruiken kan het feestje doorgaan. Al moet ik toegeven dat ik mij al soms heb laten vangen...

BB-cream skin 79 - Deze BB-cream leerde ik kennen op Veracamilla en teske.nl. Ik was er toen heel benieuwd naar, maar wilde er niet zoveel geld aan geven. Ik vond een goekope, en normaal ook echte, BB-cream van skin 79 bij een Ebay verkoper. Ik heb hem  nu meer dan een jaar mee en ben er nog steeds even tevreden van. Hij is wel bijna aan vervanging toe, dus zal ik bij dezelfde verkoper weer een bestelling plaatsen.

Essence blush soufflé - Door de vele blogpost over de toen nieuwe blogsoufflé was ik razend benieuwd geworden ernaar. Ik kocht hem, gebruikte hem één keer en vond het zo'n idioot product dat ik het gewoon heb weggegeven. Wat een rommeltje.

Sleek oh so special palet - Ik weet nog toen MissLipgloss een review schreef over dit palet. Ik was er meteen verliefd op, maar durfde het niet meteen bestellen wegens "Ik heb al zoveel". Ik heb het uiteindelijk toch gedaan en heb het palet best vaak gebruikt. Nog steeds een favoriet.


The body shop choco mania - Als grote snoeper en chocoladefan wilde ik deze the body shop showers gels graag uitproberen. Ik was er zo blij mee dat er al snel een tweede volgde. Momenteel gebruik ik nu een andere douchegel, maar mogelijk koop ik deze chocomania douchegel nog eens.


MAX (Action) lipsticks - op lifelifegorgeous waren ze zo te spreken over deze lipsticks van de action dat ik er ook een aantal ging halen. Ik heb ze nooit gebruikt en heb ze allemaal weggegeven. Eéntje heb ik wel gehouden en dat is een felroze geworden.

Essence mini parfums - Geen flauw idee waar ik deze parfums voor het eerst zag, maar ik had er wel interesse voor. Heb er intussen al een paar uitgeprobeerd, maar toch blijft 'a girls' night out' mijn favoriet. 


Essence 16h concealer - Nog een aangesmeerd product is deze concealer, die ik elke dag gebruik. Dit wordt meteen een rebuy als hij leeg is.


Essence stay matt lip creams - Deze lipcreams zag ik het eerst verschijnen op Veracamilla en ik dacht 'ah laten we dat proberen'. Zelf draag ik bitter weinig lipproducten of het moet een beetje carmex zijn. Zo gezegd zo gedaan, verkocht. Ik hou enorm van deze lipcreams en heb ze in twee kleuren. De fellere kleuren ga ik niet aankopen, omdat ik weet dat ik ze niet zal dragen.

Mijnnaamketting - gezwicht voor deze naamketting na lang nadenken. Ik draag hem heel graag en heb nergens spijt van. Dankje medebloggers!

"Heb jij al eens iets gekocht door andere bloggers?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.