zaterdag 12 oktober 2013

Action - Sieraden hanger

Een Action bezoeken betekent bijna altijd feest. Je kan er (s)p(r)ulletjes kopen die je anders zou laten liggen, maar die je toch stiekem wilt. Toen ik in mijn ooghoek een felroze sieradenhanger zag, dacht ik meteen aan mijn vele lange kettingen die er netjes zouden uitzien ermee. Toen ik merkte dat er helemaal achteraan een zwarte kleur hing was ik pas verkocht. Mee naar huis jij!
Dat heb je wel met extra hangers die goedkoop zijn. Je neemt ze heel snel mee, maar eenmaal thuis moet je uitzoeken waar je hem kunt hangen. Ik kamp momenteel al met plaatstekort en het wordt er niet beter op. De hanger dient eigenlijk om bij je kleren te hangen in de kast, maar ik vind het jammer dat ik dan de sieraden niet meer zou zien. Na even zoeken vond ik nog een geschikt, maar niet te opvallend plaatsje, namelijk mijn make-up/papier-kast. Bovenaan bleef hij perfect hangen.Even de lange kettingen eraan hangen. De kettingen krijgen door de hanger veel plaats, waardoor ze niet in elkaar kunnen nestelen. Dat probleem had ik wel met mijn eerste houder. Aan de eerste houder hangen nu korte kettingen, terwijl aan deze hanger lange kettingen zitten.


Een hele leuke hanger die makkelijk in gebruik is en je spulletjes makkelijk opbergt. Hoeveel ik er precies voor betaalde kan ik niet precies zeggen, maar het was zeker onder de twee euro. Hij is momenteel ook nog te koop.

Hoe berg jij je sieraden op?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.