maandag 28 oktober 2013

After beauty comes fashion - Herfst moodboard

Beukennootjes, dennenappels, de kastanjes zijn al bruin. Gele, groene, rode blaadjes waarvan honderdduizend op de paadjes en eikels in de tuin. Het is al een tijdje herfst, maar het is pas wanneer het weer regenachtig wordt en er gekleurde bladeren te zien zijn dat je pas echt dat herfstgevoel krijgt. Omdat er geen schoonheid is zonder de gepaste kledij, en omdat de herfst gewoon een leuk seizoen is, maakte ik een moodboard om wat inspiratie op te doen.


1. Een comfy uitstraling die toch klasse toont. Het is momenteel mode van slobbertruien boven een gekleurde broek. Ik botste vooral op bordeaux gekleurde broeken voor deze herfst, waarmee je meteen perfect in het kader herfst past. De truien mogen goed bedrukt zijn, maar ook een rustige kleur/1 kleur zou hier gepast zijn.
2. Een dikke trui gecombineerd met een kort broekje. Dat moet kunnen in de herfst en ook in de winter kan je deze look behouden, zolang de leggins/kousen/panty's ... zich maar aanpassen aan het weer. Een leuke tas en sjaal maken het geheel af.
3. De legerschoenen zijn deze herfst in. Je kan ze combineren met dikke sokken in een herfstig kleurtje.
4. Tijdens de herfst kan je probleemloos bordeaux lippenstift op hebben. Dat past vaak bij je herfstige outfit. Details zoals de nagels, sieraden, hoeden ... kunnen dan ook bijpassend zijn.
5. Panty's met prints. Nu kan het!
6. Een aztek slobbertrui met een jeans. Het lijkt simpel, maar kan toch voor een herfstige hint zorgen. Inclusief beanie!
7. Een lange slobbertrui met leggings. Enkel de kop warme chocomelk ontbreekt nog op de foto.

8. Een grijze trui, bordeaux strakke broek, bordeaux sjaal, bordeaux nagels ... Must love bordeaux, right?
9. Laagjes zijn een must in de herfst. Begin met iets luchtig en bouw steeds verder op. Het weer kan erg wisselvallig zijn, dus dan kan je de outfit aanpassen tot wat op dat moment nodig is.
10. Een beetje hetzelfde principe als foto 2, maar dan met een rokje en hoge laarzen.
11. Slobbertruien en slobbertassen.

Welke uitstraling schreeuwt voor jou "herfst!"?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.