woensdag 2 oktober 2013

Eindelijk kunstnagels gezet! - Door Nikita

Mag ik jullie voorstellen aan gastblogster Nikita? Als je meer over haar wilt weten kan je terecht bij de over de blog pagina.

Ik was er al maanden (zo niet jaren) over aan het zeuren. Mijn nagels zijn van slechte kwaliteit en ik wilde zo graag dat ze mooi lang waren. Mijn pinknagel ja, die was lang en sterk, maar dat was zowat de enige. De laatste tijd schilferde mijn nagels heel erg af (vitaminetekort zeiden verschillende nagelstylisten), maar ik werd het beu die lelijke nagels ! En met mijn verjaardag kreeg ik een cadeaubon om ze te laten zetten.


Ik was van plan voor een standaard witte tip te gaan, maar als je daar dan zit en je ziet die leuke kleurtjes allemaal goh, dan kriebelt het toch bij mij. Ik heb voor een opvallende rode tip met glitters gekozen omdat het nog een beetje nazomer is ! Ik heb ook al een tip gezien die ik de volgende keer ga nemen, maar dat is nog een verrassing voor jullie. Nog even een waarschuwing, ik vind dat de nagels op de foto er wel echt uitknallen ! In het echt is het toch wel minder opvallend hoor.


Ik heb voor express mijn nagels niet te lang of vierkant gelaten, ik wil een zo natuurlijk mogelijk nagels. Dus mooi rond. Als lengtemaat heb ik de natuurlijke lengte van mijn pink genomen ! Dus nu zijn gewoon eindelijk mijn nagels even lang. 


Dat zie je goed op deze foto. Bij mijn pink zie je een wit onderlaagje, mijn gewone nagel en ja... bij de rest is dit niet omdat ze dus zo gezellig kort waren !


Het leven met kunstnagels is niet veel moeilijker, ik denk dat het ook is omdat ik ze niet extreem lang heb. Het is een beetje wennen bv. het toedoen van een rits van een broek en je bent wel wat voorzichtiger als je bijvoorbeeld een blikje drinken opendoet maar het valt goed mee. Het enige wat niet lukt is bijvoorbeeld een blad papier van de tafel nemen of een geplakte sticker (bijvoorbeeld een prijsetiket op een boek) lospeuteren, dit lukt dan echt niet meer. Het blad schuif je dan van de tafel af natuurlijk, maar dat prijsetiket, dan moet iemand anders even tussenkomen. Ik ben vrij ruw met de nagels omdat ik vind dat ze tegen die dingen moeten kunnen, als ik iets niet kan zonder dat een nagel afbreekt gaan ze weg. Dus ja ik ga evengoed paardrijden en dergelijk en tot nu toe overleven ze dat zeer goed ! Ik heb ze nu ook al geprobeerd om te lakken en dat lukte ook goed, maar dat is voor een andere keer !

Valse nagels zijn normaal niet schadelijk voor jouw nagels, het is vooral de manier waarop ze verwijdert worden. Als je geen valse nagels meer wilt, moet je deze ook professioneel door een nagelstyliste laten verwijderen, als je zelf gaat plukken trek je lagen van je eigen nagel mee en beschadig je dus inderdaad je eigen nagel!

Zou jij ooit valse nagels laten zetten ?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.