woensdag 23 oktober 2013

Eyelipsface Studio lijn - Clear lash/brow mascara en Eyebrow Kit in Ash

Mooie wenkbrauwen zijn belangrijk om je gezicht een boost te geven. Naast het dagelijks epileren en mooi kammen, is ook het invullen van de wenkbrauwen een meenemer. Je hoeft niet per sé het excuus te gebruiken dat je wenkbrauwen zo licht zijn dat ze invulling nodig hebben, want ook donkere wenkbrauwen kunnen altijd wel een touch-up gebruiken. Ik kocht en gebruik nu al een hele tijd de wenkbrauw kit van de Elf studio lijn in de kleur Ash en combineer met de clear brow mascara.


Wet gloss Lash & Brow clear mascara
Een product uit de één euro lijn, maar biedt dit product naast goedkoop ook kwaliteit aan? Ik zoek al een tijdje naar een goede wenkbrauwgel, maar twijfelde steeds. Vergelijken kan ik dus niet met andere gels, maar dat zou geen goed excuus zijn om mijn mening er niet over te delen met jullie. De gel is een heel dikke en klare substantie. Er zit een kant voor de wimpers en een kant voor de wenkbrauwen aan. Het enige verschil tussen de twee kanten is dat de applicator dikker is aan de wenkbrauwkant. 


De gel zorgt er zeker voor dat je wenkbrauwhaartjes een hele dag mooi blijven zitten. Het is wel zo dat je haartjes veel harder aanvoelen met de gel erop, maar dat is normaal. De stevigheid moet ergens te voelen zijn, maar zichtbaar is het niet. Mijn wenkbrauwen bleven er natuurlijk uitzien. Het product doet simpelweg wat hij moet doen, maar niets meer.


Laat je niet misleiden. De gel blijft niet deze prachtige kleur behouden, want als je hem gebruikt, veeg je vaak over je ingekleurde wenkbrauwen. Dan komt er wat kleur mee in de tube waardoor de gel verkleurd in de kleur van je wenkbrauwkitje. Dit verandert wel niet aan de manier waarop de gel werkt, want die blijft even prima. Het ziet er gewoon wat viezer uit.

Eyebrow kit in ash
De wenkbrauw kit in de kleur Ash staat bekend een goede kleur voor naturelle blondines te zijn. Dat trok mij al meteen aan waardoor ik hem snel in mijn mandje had. De kit heeft een strakke verpakking met een venster dat de twee producten in het doosje toont. Het doosje is makkelijk in gebruik en is stevig te sluiten. Je krijgt twee producten in de kit: een creamy substantie en een lichter poeder.Een maal open zie ik een klein handig spiegeltje. Altijd goed om een spiegeltje dicht bij je wenkbrauwen te hebben wanneer je ze bijtekent. Er zit ook een klein kwastje bij met aan beide kantjes haartjes. De ene kant heeft een schuin stevig borsteltje en de andere kant heeft wat meer zachte haartjes om poeder op te nemen. Misschien overbodig, maar de beschermende folie kan interessant zijn om de spiegel netjes te houden. Als je dit product vaak gebruikt ziet het er na een tijdje vuiler uit. Ik laat de folie standaard erin zitten om alles proper te houden.


Toen ik het kwastje voor het eerst zag dacht ik dat het niet goed ging werken, maar toch gebruik ik het dagelijks. Het is klein, handig en net goed genoeg om je wenkbrauwen mooi te maken. Het schuin afgesneden deel gebruik ik voor de créme kleur en de zachte kant voor de poeder. 


En dan nu de swatches. De creamy substantie was makkelijk te swatchen, maar de poeder komt minder goed tot zijn recht op de foto. Ik kan je wel vertellen dat beide producten goed gepigmenteerd zijn. De poeder is wel heel licht, maar dat past net bij mijn lichte wenkbrauwen.


Conclusie: Ik gebruik de kit bijna dagelijks. Ik vind hem heel erg fijn, heel goed gepigmenteerd en perfect voor de kleur van mijn wenkbrauwen. Het is niet altijd makkelijk voor lichte huidtypes om een goede wenkbrauw kleur te vinden, maar deze komt toch heel goed bij mijn kleur in de buurt. De mix tussen de créme en de poeder werkt ook heel goed. Ook de wenkbrauwgel doet het prima, maar doet niets extra.

Wet gloss lash & clear brow mascara - 1 euro
Eyebrow kit in ash - 4 euro

Waarmee kleur jij je wenkbrauwen in?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.