zaterdag 26 oktober 2013

Favoriete sieraden 1#

Een outfit is pas echt af door de juiste details. Een leuke riem, een leuke sjaal ... of leuke sieraden. Ik draag sieraden niet elke dag, maar het doet mij altijd plezier om te grabbelen in mijn sieraden kastje om een lievelingsstuk eruit te halen. Ik laat jullie daarom vandaag mijn favoriete sieraden zien.


Een armbandje dat ik al een hele poos heb, en jammer genoeg door ouderdom aan het stukgaan is, is mijn pieces armbandje dat ik op sans-online kocht. Zwart kan je met veel combineren en ook kleine details maken een outfit af. Ik hou enorm van de subtiele glitter toets op de armband. Niet te veel, maar net veel genoeg.


De drie meest gedragen en meteen ook favoriete kettingen. De bovenste ketting kocht ik op ebay. Ik draag hem minder dan ik voorspeld had, maar vind hem daarom niet minder mooi. Eronder een fijne ketting met een zwaluw op. Ik vind spullen met zwaluwen echt prachtig, waardoor deze ketting een vaak gedragen stuk werd. Als laatste een ketting met waarde. De zwarte ketting kocht ik in de Hema tijdens mijn Erasmus in Zeewolde. Weer een zwarte kleur dat met veel te combineren valt.


Ik eindig met een paar oorbellen die ik ook in de Hema in Zeewolde kocht, dus ook deze heeft een waarde. Van de mijnnaamketting-aankoop heb ik nog geen minuut spijt gehad. Ik draag hem vaak op het werk en vind hem echt uniek. Vooraf dacht ik dat hij snel zou buigen omdat ik een lange naam heb of dat hij zou verkleuren, maar ik draag hem best veel en dat gebeurt niet.


Welke sieraden zijn jouw praaltjes?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.