maandag 21 oktober 2013

FOTD 21/10; The Balm

Op vraag van jullie komt er een full face look met mijn producten van The Balm. Eerlijk is dat ik bitter weinig oog- en gezichtslooks plaats omdat het zeer moeilijk is om deze mooi op foto te zetten. Onder het motto "Niet zeuren en gewoon doen." begon ik eraan. Het is een hele simpele natuurlijke look geworden, maar daarom niet minder leuk om op te hebben.Ik gebruikte het matte nude palet, de instain blush in houndstooth, de luminizer/bronzer en de body builder mascara van het merk. 


Bovenstaande foto laat de highlighter heel lichtjes doorschijnen. Je kan namelijk net onder mijn oog gouden shimmer terugvinden. Op mijn ooglid gebruikte ik de kleuren matt abdul op het hele ooglid, matt johnson in de crease en een heel klein beetje matt wood in de buitenste ooghoek. Als eyeliner moest ik wel in mijn stash grabbelen, want ééntje van The Balm heb ik niet. Ik ging voor de super liner blackbuster van l'Oreal.


Met de blush was het echt opletten geblazen. De eerste aanraking ermee gaf mij meteen een veel te rozige kaak. Goed uitblenden zorgde voor dit resultaat.

Ik ben heel tevreden over alle producten van The Balm die ik in mijn bezit heb en gebruik ze altijd met veel plezier. Wat denken jullie van het resultaat?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.