donderdag 3 oktober 2013

Freeman - Facial anti-stress mask - dead sea minerals

Als filmpjes van kittens niet meer helpen tegen de stress moet je de oplossing ergens anders zoeken. Deze facial anti-stress mask met dode zee mineralen zou de oplossing ervoor kunnen zijn. Het product belooft ook om puistjes te verminderen. Een hele belofte, maar ook waar?


Je krijgt 150ml product in een tube. De tube ziet er heel fris uit, wat waarschijnlijk de doorslag was waarom ik hem meenam om uit te proberen. Freeman raadt je aan om hem ongeveer twee keer per week te gebruiken, maar als je meerdere keren per week een masker wilt opdoen kan dat.


Het product zelf is heel dik van substantie en heeft een prachtige appelblauwzeegroene kleur. Met een foundation kwast of een andere dikke kwast kan je een dun laagje van het product makkelijk over het gezicht smeren. Let wel op dat het niet in de ogen komt, want dan zou het kunnen prikken (ik heb het niet geprobeerd, maar waarschuw toch). Doordat de substantie dik is blijft hij ook mooi aan de huid kleven.


Ik laat het masker er ongeveer 15 minuten op zitten. Dan is het helemaal droog en begint het te trekken op de huid. Ik heb het er eerst proberen af te halen met lush eau roma water, maar met gewoon lauw water gaat het makkelijker. In één, twee, drie is alles weg en voelt de huid heel zacht aan.

Of ik echt verschil merk qua puistjes is moeilijk te zegen. Nee: puistjes gaan niet direct, maar ja: het helpt een beetje. Verwacht geen wonderen van het masker, maar het doet wel wonderen voor jezelf. Het is echt heerlijk om na een harde werkdag thuis te komen en jezelf te verwennen met een maskertje. Dus de stress wegnemen doet het wel. Wetende dat stress puistjes kan veroorzaken hoef ik er geen tekeningetje bij te maken.


Ik ben heel tevreden over het product en zal hem mogelijk opnieuw kopen wanneer hij op is. Het product kost 3,99 euro en is te koop bij het Kruidvat. Dus als je ook wilt ontstressen, ga ervoor!© Dresses and Daisies | All rights reserved.