zaterdag 19 oktober 2013

Kunstnagels gezet: één maandje later - Door Nikita

Mag ik jullie voorstellen aan gastblogster Nikita? Als je meer over haar wilt weten kan je terecht bij de over de blog pagina.
Ondertussen zijn we een tijdje later en heb ik mijn nagels laten bijwerken. Omdat de herfst voor de deur staat heb ik voor een herfstig kleurtje gekozen. Na de opvallende kleur van de vorige keer is het toch een aanpassing hoor! Maar ben er wel blij mee. Het eerste artikel waarin ik jullie aan mijn kunstnagels voorstelde vind je hier.


Ik merk nu wel dat mijn eigen nagels even lang zijn als de nepnagels en dat vind ik wel leuk, maar ik weet wel niet of ik ze heel lang nog ga houden. Ik ga misschien nog 1 maal ze laten zetten en dan de maand nadien laten weghalen.


De eerste maand ging het heel goed, in het begin is het wat wennen, maar na een tijdje merk je niet eens meer dat je valse nagels hebt, het voelt normaal aan. Maar deze maand was het wat anders, ik heb mij vaak gestoten of ergens achter blijven haken en ja, ik kan zeggen dat dat wel pijn doet...


Tot nu toe is er geen enkel nagels afgebroken (wat mij soms verwonderd ! ) Maar ik heb ze wel een paar dagen eerder moeten laten bijwerken vanwege een barst. Ik wilde een staldeur dicht doen, maar de sluiting haperde en toen slag ik ertegen met mijn vuist, op 1 of andere manier bleef een nagel hangen en had ik een hele barst over de nagel heen... Nu begrijp ik plots ook wel waarom anders mijn nagels zo kort zijn als ze dit allemaal meemaken is het normaal dat ze regelmatig afbreken

Breken jouw nagels ook vaak af door stommiteiten  ?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.