donderdag 10 oktober 2013

Mode - Stylight.nl

"Als je de gave van fashion niet gegeven is, dan moet je de oplossing ergens anders zoeken." Vrije uurtjes slijten doe ik af en toe door ideeën te stelen van anderen als het op mode aankomt. Daar bestaan vele sites voor, maar laatst ontdekte ik stylight.nl.


Wat is Stylight?
Stylight is een website waar je dagelijks nieuwe mode kunt vinden. Je kan er je laten inspireren door looks en als je echt gevonden hebt wat je al een hele tijd zoekt, kan je het makkelijk aankopen. De basis bestaat uit een foto, gevolgd door een collage met producten of kledij. Als je jezelf aanmeldt kan je iets hearten (=leuk vinden), net zoals op facebook, door op een hartje te drukken dat dan opgeslagen wordt op je eigen profiel. Daardoor kan je alles later nog eens opnieuw bekijken. Heel wat internationale bloggers zijn te volgen op stylight. Daar ik niet echt thuis ben in de wereld van fashion bloggers kan ik geen namen beginnen noemen die (bij mij) een belletje doen rinkelen, maar misschien bij jou wel.

Stylight brengt miljoenen fashion items van de beste merken en online shops allemaal onder één dak. Je kunt makkelijk vinden wat je zoekt door te filteren op designer, merk, shop, sale, prijs, kleur en meer. Als je iets vindt wat je wilt bestellen, dan doe je dat bij één van de aangesloten shops.

Red Reiding Hood
Op de site zie ik dat het broekje en de jas te koop zijn bij Zalando, de laarzen bij Omoda en het t-shirt bij Wehkamp. Tegelijk kan ik ook zien hoe de kledingstukken nog te combineren zijn door op foto's van andere bloggers te klikken. Er zijn duizenden kledingstukken en duizenden outfits om uit te kiezen. Sowieso zit er wel iets tussen wat bij je smaak past.

Als je ook eens wil neuzen op de site verwijs ik je graag door naar stylight.nl.

Waar haal jij je fashion inspiratie vandaan?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.