woensdag 30 oktober 2013

New in - Winterschoenen

Ik had een eeuwige zoektocht naar goede winterschoenen waarmee ik zowel op mijn werk als in het weekend voor de dag kon komen. Op een keer vroeg mijn moeder mij of ik mee wilde naar de Berca omdat zij nieuwe schoenen nodig had. Eenmaal binnen zag ik dit paar. Typisch dat je altijd de perfecte schoenen vind als je er niet meer naar op zoek bent.


Deze schoenen zijn makkelijk om aan te trekken in de vroege uurtjes. Ik hou er niet van mijn kousen in schoenen te proppen, je broek in je schoenen te proppen, enzovoort. Hoe praktischer hoe beter. Door de handige rits langs de zijkant was dat probleem meteen weggevaagd. De veters aan de schoenen zijn er voor de schijn, maar ik vind net dat ze de schoenen af maken. Voor mij is het een perfecte mix tussen fashionable en comfort.


Oorspronkelijk was ik op zoek naar donkergrijze schoenen, omdat die kleur het best bij al mijn outfits past. Toch ben ik niet minder blij met de kleur, want deze past ook zo goed als overal bij. De binnenkant is warm, waardoor deze schoenen goed zijn voor de herfst en winter. Je kan al raden dat ik zeer blij ben met het eindelijk vinden van de juiste schoenen.

Wat was jouw laatste item waar je maanden naar hebt gezocht en uiteindelijk hebt gevonden?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.