donderdag 24 oktober 2013

Picture post 010#

En toen was de maand oktober alweer voorbij. Voor we het weten mogen we weer onze voeten schuiven onder de kersttafel. Maar goed... niet te ver vooruit lopen. De maand oktober was voor mij een maand met veel werken en ertussen proberen zo goed mogelijk te ontspannen door konijntjes, desserts, vriend en vriendinnen.Gezellig bijpraten na het werk met een goede vriendin. Het shopping center lag er verlaten bij en wij werden er net niet buiten geschopt wegens "Wilt u weggaan, we gaan sluiten.". 


Dit is lekker! Mix van twee lekkernijen die elkaar goed aanvullen.


Het wordt weer kouder en ik merk dat ik mijn badgewoonte van vorig jaar heb doorgetrokken naar dit jaar. Als ik nu al zoveel in bad ga wil ik niet eens weten hoe mijn winter eruit zal zien. Puur genieten en hoognodig om nog eens naar de Lush te gaan om bath bombs.


Vroeg naar het werk met de auto. Toch geniet ik vaak van de kleine (ok, eigenlijk is het niet zo klein) dingen zoals de prachtige lucht en wolken.


Op een dag nam ik mij voor om een hele dag te zeuren voor een foto met mijn vriend. Ik probeerde steeds opnieuw, maar faalde steeds. We stonden er niet op, enkel onze kin stond erop, foto was wazig, we waren onherkenbaar ... Deze is het meest gelukt, maar mijn vriend hield niet op met lachen door mijn vele falen waardoor hij in elkaar dook. Damnit!


Vertragingske bij de NMBS. Die vangen we op met een heerlijke koffie van Starbucks.


Werken met deze lieverdjes.Mijn nichtje kwam op bezoek en mocht kiezen wat ze die dag ging doen. Ze koos voor een dagje naar de dierenwinkel. We vonden er veel kleine kwikjes (schildpadjes) en ook een super schattig konijntje.


We sluiten af met zelfgemaakte appeltaart. 

Hoe zag jouw maand oktober eruit?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.