donderdag 17 oktober 2013

TAG - My make-up stash

Deze tag is al op zoveel blogs teruggekeerd dat ik hem niet meer kon negeren. Deze make-up stash tag wil dat je de collectie in cijfers weergeeft. Ik ben best benieuwd, want ik heb totaal geen idee hoeveel ik van wat heb. Hopelijk ben ik niet te gechoqueerd.


Gezicht
Primer: 1 | Setting: 1 | Foundation: 3 | BB-cream: 1 | Concealer: 2 | Poeder: 3 | Blush: 21 | Bronzer: 1 | Highlighter: 4 | wenkbrauwpotlood/set: 2 | wenkbrauwgel: 1

Ogen
Oogprimer: 5 | Oogpotlood: 10 | Eyeliner: 10 | Mascara: 4 | Losse oogschaduw: 18 | Oogschaduwpaletten: 15 Lippen
Lippenstift: 11 | Lipgloss: 5 | Lipstain: 1 | Lippotlood: 2 | Lipverzorging: 1


Overig
Kwasten: 26 | Parfum: 2 | Nagellak: 29


Als ik alles optel zie ik dat ik 179 producten bezit die met beauty te maken hebben, wauw. Als ik mijn stash bekijk ziet het er best oké uit. Goed... het is een stukje groter dan die van de mensen uit de straat, maar mede door mijn blog is mijn collectie veel meer uitgebreid. De meeste producten die ik bezit zijn budget vriendelijk, maar dan is het mogelijk om los te gaan bij aankopen. Iemand is geschrokken door het cijfer -wijst naar zichzelf-. Of ik daardoor zal stoppen met verzamelen? Juist ja.

Hoe groot denk jij dat je stash is?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.