maandag 14 oktober 2013

The Balm - Instain blush Houndstooth

Het volgende product van het merk The Balm die ik in dit artikel voorstelde staat al klaar. Dit keer een blush met de naam 'instain'. Of de blush echt een stain is zoals de titel zegt kan, maar dat de verpakking er weer verrukkelijk uitzien weet ik wel. De blush wordt gehuld in een magazinecover.


Instain combineert de pigmentatie met poeder blushes en langblijvende stain blushes (=blijft lang zitten). Deze instain blushes zijn te verkrijgen in zes verschillende varianten: argyle, swiss dot, toile, lace, houndstooth en pinstripe. Elk met een leuke cover.


De blush wordt beschermd door een extra huls uit zacht karton. De blush zelf zit dan weer in hard karton en heeft dezelfde versiering. Afmetingen: 7 op 5 cm.


Hoe schattig de verpakking er ook uitziet, het is de formule van de blush die telt.


De kleur houndstooth is een kleur waar iedereen wel mee overweg kan. Het roze kan zowel fel gebruikt worden of geblend worden zodat het een zachte tint wordt. Blenden is nodig, want houndstooth is enorm gepigmenteerd. De kleur geeft een subtiele shimmer weer.


Dat de naam instain blush niet werd gestolen werd mij duidelijk. Nee de blush is geen stain die je er niet meer afkrijgt, maar bestaat uit een intense kleur dat mooi blijft zitten voor de hele dag. Een hele dag poetsen aan je gezicht zal niet nodig zijn en maar goed ook.


Je kan The Balm blushes kopen bij Di voor 21,00 Euro per stuk. Heel goedkoop is het niet, maar kwaliteit krijgt vaak een groter prijskaartje. Ik raad deze zeker aan!

Ga jij voor een blush met veel pigment of hou je het liever subtiel?
Product(en) te koop bij Di Beauty & Care
© Dresses and Daisies | All rights reserved.