maandag 7 oktober 2013

The Balm - Meet Matt(e) Nude

Dat ik enthousiast was over het feit dat het merk The Balm naar Belgiƫ komt hoef ik jullie al niet meer te vertellen. Euforie ten top in dit artikel waar ik alle producten uit het assortiment aan jullie voorstelde. Ik mag voor jullie enkele producten testen, waaronder dit *tromgeroffel* Meet Matt(e) Nude palet. De voorkant toont een hunk die nude is. Zien we binnenin meer nude?De vormgeving van het product ziet er heel leuk uit. Het concept, dat het palet gebaseerd is op de perfecte man, maakt het geheel nog leuker. Zo staat op de achterkant de perfecte man beschreven. Ik moet eerlijk toegeven dat mijn vriend aan zo goed als geen van deze eisen voldoet, maar tot daar aan toe. Ik ben blij dat hij niet houdt van 'creamy oogschaduws' en 'fabulous liners'.


Het palet wordt beschermd door een hoes met dezelfde afbeeldingen en kan je makkelijk uit elkaar schuiven. Afmetingen zijn 11 cm op 13,5 cm.


Het palet wordt dicht gehouden door middel van mageneten. Dit is net sterk genoeg om dicht te blijven, maar niet sterk genoeg om hardnekkig open te krijgen. Het geheel is gemaakt uit hard karton.


Een spiegel is altijd meegnomen bij een palet, maar deze is wel heel groot. Het palet is ook vrij dun  ( 1 cm) waardoor je het makkelijk kunt meenemen. 


Behold, de reden waarom je een palet koopt, de kleuren. Het is niet makkelijk om een palet te vinden dat helemaal mat is, want de meeste oogschaduw paletten zijn tot op het boordje gevuld met schimmer kleuren. The Balm heeft dus echt haar uiterste best gedaan om een goed kwalitatief palet op de markt te brengen met matte oogschaduws. Er zijn negen kleuren in het palet met creatieve namen met afmetingen 2,5 cm op 3,5 cm. Ik neem aan dat het achternamen zijn van onze knappe Matt. Zijn broertjes misschien?


De oogschaduws zijn heel gepigmenteerd en ik maakte slechts een lichte wreef over het product om kleur te krijgen. Moest ik harder gedrukt hebben in de oogschaduws zou het pigment nog heviger zijn. Toen ik ze gebruikte om een ooglook te maken merkte ik dat het blenden heel goed ging, want de kleuren vervaagden makkelijk in elkaar. Intense kleuren verkrijgen doe je wel door oogschaduw op te bouwen op het ooglid.


Boven: Matt Johnson - Matt Garcia - Matt Malloy - Matt Rosen - Matt Wood
Onder: Matt Abdul - Matt Lombardi - Matt Hung


Ik ben heel erg tevreden met dit palet en ben blij dat ik degelijke matte kleuren in huis heb. Van The Balm was ik al fan, wat enkel meer is geworden nu. Wil je ook graag dit palet kopen, dan kan je het vinden in de (Belgische) Di winkel voor 39,00 Euro. Dat is niet weinig, maar je hebt er wel een degelijk palet voor waarmee je een hele tijd doet en waarmee je tal van verschillende looks kunt maken. Het is zeker het overwegen waard.

Matte kleuren of shimmer kleuren? Welke vind jij het leukst?
Product(en) te koop bij Di Beauty & Care
© Dresses and Daisies | All rights reserved.