donderdag 31 oktober 2013

Visitekaartjes - Kant en klaar

Nu de nieuwe lay-out en het nieuwe logo een feit zijn op de site Dresses and Daisies vond ik het eens tijd op bijpassende visitekaartjes te maken. Mijn handen beginnen al te kriebelen bij de gedachte aan nieuwe kaartjes. Het zou dan ook zonde zijn om ze te bestellen bij een webshop, dus ik stak zoals de vorige keer, mijn handen zelf uit de mouwen. Dit is het resultaat geworden:Het principe is niet veel afgeweken van mijn vorige visitekaartjes. Toch is er wel het één en ander veranderd. Je kan vergelijken bij bovenstaande link waar je de eerdere kaartjes kunt bekijken.


Wegens copyright redenen, het zou jammer zijn dat mijn zelfbedachte creatie gestolen zou worden, zal ik niet delen welke materialen ik gebruikt heb. Hopelijk begrijpen jullie dat. Jullie krijgen een kaartje bij een winactie, pakket, reclame ... in de brievenbus. Ik kan alvast niet wachten om de boel uit te delen.

Ga je de DIY-toer op of koop je visitekaartjes?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.