woensdag 27 november 2013

Current favorites - 005#
Accessoires - Als eerste een paar oorringen die een collega voor mij maakte. Ik wilde al altijd een paar met roosjes die goed bij veel van mijn outfits pasten, dus een grijze kleur was goed gekozen. Het kleine make-up tasje kreeg ik van mijn moeder. Ik steek er allerlei make-upjes en verzorgingsproducten in die ik dan meeneem in mijn handtas. Het tasje eindigt bijna dagelijks op mijn bureau op het werk zodat ik er makkelijk in kan grabbelen.

Eten/drinken - Een hele grote favoriet, en stiekem ook van de rest van het gezin, zijn kaneelhapjes. Ik maakte ze op goed geluk en ze zijn ons goed bevallen. Lekker voor bij de koffie en heel snel klaar. Er volgt nog een tutorial. Verder drink ik heel graag de bananenmelk van AlbertHein.

Kledij - Vooral mijn warme, comfy truien hebben goede dagen gehad deze maand.Beauty - Als beautyblogger heb ik alweer heel wat beauty producten in petto voor jullie. Ten eerste een The Balm product waarmee ik jullie al helemaal onderspoelde is het matte palet. Deze gebruikte ik al heel vaak, maar ik vulde toch nog altijd aan met een subtiele shimmer kleur. Een te matte ooglook is momenteel niet echt mijn ding. De blush van de Essence Me&MyIceCream vind ik ontzettend mooi en makkelijk te gebruiken. Het geeft een natuurlijk effect. Dan als liner de l'oreal liner die dik lijkt, maar wel makkelijk werkt en mooie intens zwarte lijnen trekt. Een foundation 3 in 1, ook van MAX Factor, in de kleur light Ivory. Er zijn heel weinig foundations die bij mijn witte huid passen, maar deze past perfect. Om een natuurlijker effect te krijgen en om cakeyness helemaal te laten verdwijnen werkt mijn Elf make-up mist setting spray helemaal goed. En dan als laatste *oef* pas ontdekte individuele wimpers. Ik gebruik nooit valse wimpers, maar omdat ik voor een feestje iemand moest make-uppen, haalde ik deze uit het schof. Wat waren deze makkelijk te gebruiken en wat een mooi effect.

Muziek - Heel veel muziek heb ik deze maand helaas niet geluisterd, maar er is mij wel één liedje bijgebleven en dat is dit liedje van Mika.
Serie/film - Veel series zijn er niet bijgekomen, want ik blijf vooral bij mijn oude bekenden zoals how i met your mother, new girl en 2 broke girls. Vooral naar de laatste serie kijk ik altijd erg uit. Humor, meisjesachtig, tegelijk ook jongensachtig, ik hou van deze twee vrouwen!

Gewild - Ik maakte al een heuse wishlist voor mijn trip naar Londen. Oh, wat verlang ik! Ik hoop dan ook veel goodies te scoren!

Gevoel - Moe, maar voldaan. Ik sta echt met mijn beide voeten op de grond, want ik ben niet zo lang geleden een dierbaar iemand verloren. Ze was nog heel jong en zal voor altijd in mijn hart blijven. Verder ben ik ook dierbaar, weet niet waarom, maar dat gevoel heb ik gewoon.


Plannen - Londen, knuffelen en vooral veel werken zodat ik volop kan genieten van de aankomende vakantie. Het zal weer snel de feestdagen-tijd zijn en ik kijk er enorm naar uit.

Welke current favorites heb jij op dit moment?


© Dresses and Daisies | All rights reserved.