maandag 11 november 2013

H&M - Winterse aankopen

De winter stond voor de deur en de enige winterse kledij die ik in de kast had was al enkele jaren oud. "Hoog tijd voor vernieuwing", dacht ik terwijl ik naar de H&M reed. Intussen heb ik al een mooie buit, waarin ik zoveel mogelijk probeer te combineren met elkaar en waar ik mijn hoofd bij mijn kledingkast hou. Geen zorgen, het wordt geen grijze kerst op Dresses and Daisies, maar zoals ik zei had ik steeds de kleding die ik al had in het achterhoofd. Daar past veel grijs bij. Bordeaux broeken en rokjes zullen hier enorm leuk mee staan. Natuurlijk is dat wat saai, dus kocht ik er een leuke statement ketting bij. De ketting heeft een lichte collar-effect, wat breekt met de trui.


Deze leggings wilde ik meteen. Deze schreeuwen toch meteen keeeerrsstt!. Ik wil ze graag combineren met een kort zwart broekje, een bordeaux trui of mijn grijze trui. Het liefst zou ik een winters jurkje te pakken krijgen om te dragen met deze kousen, maar dat is een droomscenario. Ik zal ook niet meer naar het jurkje zoeken, want ik merk dat ik er vanzelf op bots als ik stop met zoeken.


Deze winter ga ik niet voor een sjaal, maar voor een haarband. Mijn winterjas is vrij hoog waardoor hij mijn nek bedekt, maar ik wilde toch een toets aan alles. Deze gebreide band maakt het geheel af. Nu nog bijpassende handschoenen vinden.


Al bij al tevreden met de buit, maar het mag nog ietsje meer zijn. De zoektocht gaat voort.
© Dresses and Daisies | All rights reserved.