woensdag 20 november 2013

LE - Thrilling me softly: Allure - door Nikita

Mag ik jullie voorstellen aan gastblogster Nikita? Als je meer over haar wilt weten kan je terecht bij de over de blog pagina. Vandaag laat ik jullie een prachtige lak zien uit de LE Thrilling me softly van Catrice.


De LE was wel een leuke, maar er sprak me niet zoveel uit. Buiten de prachtige rode lak, een van mijn favoriete kleuren is rood, hoe donkerder hoe beter ik vind dat echt classy staan. Vandaar dat ook dit leuke lakje mijn aandacht trok en ik hier niet aan kon weerstaan !


Het leuke aan deze lak is dat er toch subtiele shimmer in zit, maar spijtig genoeg door het gebrek aan daglicht kreeg ik dit niet op de foto te pakken. De lak lakt heel makkelijk, zeker door het extra breed borsteltje, maar je hebt toch wel 3 laagjes nodig om hem dekkend te maken.


Over de houdbaarheid kan ik vrij weinig zeggen, aangezien ik kunstnagels hebben houden gewone lakken ook veel langer dan standaard. Ik veronderstel dat deze lak houdt zoals andere catricelakken wat bij mij een 2-3 dagen was en nadien had ik chipwear.

Hebben jullie iets gekocht van de LE Thrilling me softly ?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.