zaterdag 9 november 2013

Mini pakjes vochtige doekjes: waarom ze handig zijn

Ik vind een goede handhygiëne ontzettend belangrijk. Hoe vaak moet je niet iets vastgrijpen waarvan je niet weet waar het vandaan komt. Anti bacteriële handzeep is een optie, maar dat gesukkel hoef ik niet altijd. De essence doekjes deden het al een tijdje goed, maar omdat deze limited edition zijn kon ik ze niet meer krijgen. Een bezoekje bij de H&M bracht daar verandering in, want daar zag ik gelijkaardige doekjes liggen.Dat het voor schone handen/materialen/... zorgt is wel duidelijk, maar de pakjes geuren ook heerlijk. Je handen worden op deze manier niet enkel gereinigd, maar worden extra fris. Er is een ruime keuze in geurtjes in de H&M. Je kan de doekjes ook voor andere dingen gebruiken zoals kindermondjes, plakkerige tafels in de kroeg -je wil toch niet dat je Kriek vastkleeft?- of meer. Laatst had ik de doekjes nodig om een collega te verlossen van een gegrimeerd gezicht.


Een vast onderdeel in mijn tas waar ik niet meer zonder meer kan. De doekjes gaan als zoetebroodjes mijn handtas uit. Intussen heb ik ook al een kleine verzameling geuren uitgebouwd. Verslaafd much? Moet wel, want ik maak er zelfs al een artikel over.

Vochtige doekjes - H&M € 0,95

Welk item kan jij niet missen in je tas?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.