maandag 4 november 2013

Mode - Bulls&Birds webshop

Een webshop gevuld met zangerige vogeltjes en lieve... uh... stieren? Deze webshop zal wel wat meer pit bevatten. Ik heb het over de online fashionwinkel bulls&birds. Ik kwam terecht op de site en zag er moodboards geïnspireerd op een foto. Ik verloor meteen luttele uurtjes op de site. Voor mij is vooral de kwaliteit van kleding belangrijk, maar deze moet in contrast staan met een degelijke prijs. Dat zag er wel goed uit.


Heel wat boards trokken mijn aandacht, maar ik kon er maar twee pikken uit het hele gamma om jullie een duidelijk beeld te geven. Je hebt dus een board, gevolgd door producten (kleding, accessoires, schoenen ...) die erop te zien zijn. Je kan verder door klikken op de kleding en uiteindelijk die kleding bestellen. De website ziet er verder enorm overzichtelijk en sfeervol uit, wat de drang om te blijven kijken nog extra versterkt. Niet alleen de dames kunnen zich laten inspireren, maar ook voor de heren is er heel wat bekijks. Als dame kan je natuurlijk ook genieten van de mooie heren op de site. ;)

Natuurlijk hoef je niet op een moodboard te kijken om een bepaalde stijl te vinden. Je kan ook doorheen het hele assortiment ploeteren om te vinden wat je zoekt. Je kan volgens verschillende categorieën werken, wat de zoektocht wat verzacht. De prijzen variëren enorm. Wil je veel geld uitgeven, kan dat, maar als je liever niet veel wilt uitgeven kan dat ook. Er wordt aan een bepaald budget en publiek gedacht. Zo zocht ik bijvoorbeeld het merk Modström op.


Hieronder een overzicht van merken die de webshop aanbiedt. Er zijn meer merken, maar ik nam een handjevol om toch een beeld te krijgen ervan. Als je graag wilt bestellen op de site biedt de klantenservice enkele leuke extra's aan zoals: voor 22 uur besteld, de volgende dag in huis - gratis verzending met postNL - gratis ruilen en retour - 14 dagen retour periode - klanten service op werkdagen vanaf 9-18 uur.Wil je ook een kijkje nemen op de site? Ga dan naar Bulls&Birds.
© Dresses and Daisies | All rights reserved.