zaterdag 16 november 2013

Must love shoes - Stash & Sneakers

Dat schoenen de beste vrienden van dames blijken te zijn zal wel niet vreemd in de oren klinken. Hoe we het ook draaien en keren, vrouwen en schoenen zal een typerend beeld zijn. Hoe kan het ook anders? Is het niet heerlijk om een passend paar te vinden bij je lievelingsoutfit? Zelf heb ik ook zo’n schoenen, maar dan voor tijdens de koudere dagen en voor het werk, waarvoor ik nog steeds op zoek ben naar sneakers.


Het eerste paar kocht ik ooit in Brugge. Ik zag deze schoenen meteen toen ik in de rekken keek. Ze hebben een vintage-achtigeuitstraling en de wol maakt ze meteen geschikt voor kouder weer. Toch zijn ze niet helemaal geschikt om te werken in de kleuterklas. Daarvoor draag ik liever platte schoenen, maar in het weekend en tijdens vrije dagen draag ik deze enorm graag.


Zoals het vorige paar hebben deze ook hakken, maar toch voelen deze totaal anders aan. Eigenlijk voel ik niet eens dat er een hak is aan deze schoenen, wat hen comfortabel maakt. Ze zien er, naar mijn mening, ook heel leuk uit. Ik heb er lang naar moeten zoeken, maar deze zijn een heuse vondst geweest. 


Over mijn nieuwste paar konden jullie hier een artikel lezen. Het zijn zeer fijne schoenen om te dragen voor het werk. Ze zitten ook goed en de toets met de veters maken het er alleen maar beter op. Toch ben ik verder op zoek naar comfortabele schoenen die net als deze perfect zijn voor in de klas. Eenmaal per week geef ik turnles, waardoor gympies een optie zijn, maar toch had ik liever iets fatsoenlijk. Sneakers lijken de perfecte optie, maar welke?


Dat sneakers soms een –hoe zal ik het noemen- minder fancy uitstraling geven, vind ik het nodig dat er een vrouwelijk kantje aan vastzit. Een klein extraatje zoals wat wol, leuke veters … kan voor dat kantje zorgen. Ik vond een paar leuke sneakers van Lacoste die best goed bij mijn eisen passen.

"Gewone schoenen tijdens het werk of toch liever sneakers? Wat dragen jullie?"
© Dresses and Daisies | All rights reserved.