zaterdag 23 november 2013

Pogopogo haargel - Fluo blue - Rock gel - Rasta pasta

Niet alleen wij vrouwen, maar ook mannen komen graag goed voor de dag. Een hele poos geleden kreeg ik haarspray en drie tubes haargel van het merk PogoPogo in de brievenbus. Na lang wrijven op de bil van mijn vriend wilde hij wel zijn persoonlijke mening erover delen. Ik geef het woord dus even aan hem.


Het is moeilijk om de verschillende soorten gel rechtstreeks met elkaar te vergelijken, aangezien ze (volgens mij) elk een andere taak vervullen. Afhankelijk van de situatie waarin de gel gebruikt wordt, zal de ene soort meer geschikt zijn dan de andere.


Rock gel
De "Rock Gel" variant is zonder enige twijfel de meest stevige van de drie. Ideaal om te gebruiken wanneer je kapsel de hele dag exact dezelfde vorm moet behouden. Zelfs na een nachtje slapen geeft deze gel het niet op.



Rasta Pasta

De "Rasta Pasta" variant is in zekere zin het tegenovergestelde van de "Rock Gel". Deze wordt niet hard en blijft de hele tijd een beetje vettig aanvoelen. Een kapsel in de aard van dreadlocks lijkt me de meest geschikte toepassing voor deze variant, wat mogelijk ook de naam verklaart. Klein minpuntje van de "Rasta Pasta" is de vreemde/onaangename geur. Mijn neus omschrijft het als een mengeling van kauwgum en rooklucht, een combinatie die ik persoonlijk liever niet in mijn haar heb hangen.


Fluo Blue
Als laatste hebben we de "Fluo Blue" variant. Dit is min of meer de gouden middenweg op alle vlakken.Stevig genoeg maar geen beton. Niet plakkerig maar ook niet kurkdroog. Oftewel een goede keuze als gel voor algemeen gebruik. Let echter wel op bij het passeren van een blacklight, want dan is het meest opvallende kenmerk van je haar niet langer de vorm of de glans, maar wel ... het fluorescerende effect!

Rock gel - Fluo Blue - Rasta pasta


Door mijn hardnekkige haar gaat mijn voorkeur toch uit naar de Rock gel. Die doet bij mij precies wat ik nodig heb, namelijk mijn haar temmen. Daarbij heb ik geen nood aan fluor haar of heb geen plakkerig gevoel nodig. Waar jouw voorkeur naar uitgaat kan voor de uiteindelijke beslissing zorgen.

Fluo blue - €5,45
Rasta paste - €4,95
Rock gel - 4,95
Product(en) te koop bij Di Beauty & Care
© Dresses and Daisies | All rights reserved.