zaterdag 2 november 2013

Project creatief - Ideeën blog boekje

Boekjes kan je nooit genoeg hebben. Ik heb al heel wat blog boekjes gehad om ideeën in kwijt te kunnen, maar deze waren allemaal aangekocht. Ik wilde eens een boekje dat niemand heeft en waar ik creatieve uitspattingen in kwijt kon. Eenvoudig, maar toch leuk.


Ik had een boekje gekregen op het werk voor de dag van de leerkracht. Ze moesten eens weten waarvoor ik het nu gebruik. Verder gebruik ik een stofje van de action, een schaar en lijm.


Verder gebruikte ik letters die ik ooit eens bij de Hema gekocht had. Toen ik ze kocht had ik er geen doel voor, maar ik wist dat ze ooit wel van pas zouden komen. In het boekje zelf gebruik ik washi tape van de action om belangrijke dingen te onderlijnen. Da's een heel pak leuker dan gewoon met een latje iets onderlijnen.Dat de blogboekjes van bijvoorbeeld de Hema leuk zijn is een feit, maar alles wordt nog leuker als je het zelf maakt, niet? Momenteel staat er al heel wat in het boekje en maakte ik hier en daar een tekening om de boel op te fleuren of omdat ik op dat moment te inspiratieloos was voor ideetjes. Ik ben weg van mijn eigen boekje.

Welke was jouw creatieve uitspatting?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.