donderdag 14 november 2013

The Balm - The body builder mascara

Wat is jouw type? Een body builder? Alweer een extreem originele naam van een mascara van het merk the Balm. Dit is één van de twee mascara's die the Balm in dit genre uitbracht. Deze langblijvende, brokloze, hoog gepigmenteerde, vlekkeloze ... mascara blijft de hele dag zitten. Of dat wordt er toch beloofd.


Zoals we gewend zijn van the Balm ziet de verpakking er weer verrukkelijk uit. Alweer een sexy man die de doos mag versieren, mij hoor je zeker niet klagen.


De verpakking vanbuiten mag dan wel goed versierd zijn, vanbinnen is het heel wat minder. De tube is een gewone zwarte tube met wat woorden erop. Natuurlijk is het moeilijker om een mascara wat te pimpen. Het statuut van de body builder werd er maar op geplaatst. Op naar het borsteltje. The Balm belooft dat de mascara niet brokkelt of brokjes nalaat, maar als ik mijn borsteltje bekijk zie ik al brokjes erin zitten. Er zit bovenaan een stuk product dat je er eerst af moet strijken. Na een tijdje ontstaat er op die plek een hardere substantie.
Verder is het borsteltje dun, lang en bevat veel haartjes waardoor er veel mascara aan blijft kleven. De substantie van de mascara is vrij zwaar, maar maakt de wimpers wel langer.


Aan de binnenkant van de doos staat nog wat extra uitleg. Ik wilde de doos niet stukmaken, dus ik kan niet precies vertellen wat erin staat.


De foto op de rechterkant toont de mascara. Ik heb enkel een licht laagje aan de bovenkant mascara aangebracht. Zoals eerder vermeld is de substantie echt dik, dus een licht laagje was niet eens een optie meer. De mascara kleefde snel waardoor mijn wimpers tegen elkaar begonnen te kleven. Het effect op deze foto is wel mooi, maar ik moest goed opletten met dit product.

Links: geen mascara - Rechts: mascara
Ik ben een enorme fan van The Balm, maar toch ligt deze mascara mij niet. Het borsteltje vind ik niet zo fijn, de substantie is mij iets te dik ... Toch wil dit niet zeggen dat deze mascara niet bij je past, want deze hele review is gebaseerd op een persoonlijke mening. Test hem zelf even uit in een Di winkel bij twijfel.

The body builder mascara, what's your type? - € 15,25 Di
Product(en) te koop bij Di Beauty & Care
© Dresses and Daisies | All rights reserved.