maandag 18 november 2013

Vier favoriete herfstproducten

Nu de verwarming die een paar graden hoger staat een musthave is geworden, zijn er ook een paar make-up musthaves ontstaan. Ik selecteerde enkele roestbruine-, rode- en okerkleurige tinten die ik graag aan jullie voorstel. Of de herfst altijd koel hoeft te zijn? Nee joh, integendeel.


Twee lakjes van catrice die ik best al een tijdje in mijn collectie heb. Deze vind ik persoonlijk goed bij de herfst passen. De okerachtige kleur van de caramé collectie doet meteen denken aan verkleurde bladeren. Toch zit er een shimmer-achtige tint in, wat voor meer glamour zorgt. Het andere lakje, Lovely Sinner van de Welcome to las vegas collectie, is rood met glitters.


Een herfst zonder rode lippen zou geen degelijke herfst geweest zijn. Ik ruilde dit jaar mijn NYX lipstick in snow white om voor twee andere lipsticks, namelijk Party line van MAC en een boots n°7 naamloze lipstick. Vaak kleur ik mijn lippen helemaal in met de MAC kleur en doe de boots kleur enkel in het midden. Een leuk, maar subtiel gradient effect.


Als blush laat ik jullie graag dit herfstig pareltje zien. Dit is een limited edition blush van Catrice, snorrie dat ik veel LE toon, uit de hollywood fabulous 40ies collectie. Een prachtige perzikkleur met een grote hoeveelheid roze. Niet alleen de kleur, maar ook het geheel, de verpakking, de look ... van de blush heeft mij altijd aangetrokken. 


Een herfstpaletje voor één euro? Bijna niet te geloven dat je vier kleuren die ook nog eens goed van kwaliteit zijn kunt krijgen bij Elf. Jullie kunnen hier een review lezen en hier een unboxing filmpje bekijken. Dit paletje bevat bruinachtige tinten met een hint van paars en roze.


Wat zijn jouw favoriete make-up producten voor tijdens de herfst?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.