woensdag 13 november 2013

Wishlist - Londen 2013

Echt op reis ben ik nooit geweest, maar ik herinner mij wel de citytrips van vroeger. Big Ben gaan bekijken, tower bridge, buckingham palace ... die zeker en vast bij jullie een belletje doen rinkelen. Mooie tijden waren het. Omdat ik vond dat we wel een extraatje verdiende besloten Eline (goede vriendin) en ik eens te boeken voor een dagje Londen. Dingen bezoeken doen we niet, maar we maken er wel een heuse kerstshopping dag van. Ik heb al heel wat dingen op mijn lijstje staan en ik hoop van harte dat ik met veel van hiermee thuis kom. Ik probeer wel niet te hard te hopen, want de vorige keer wilde ik maar drie dingen heel graag hebben waarvan ik met uiteindelijk geen naar huis kwam. Stiekem ben ik beetje bang voor een teleurgesteld gevoel.

Real techniques brushes - Zoveel goed gehoord over deze kwasten. Heel graag had ik de flat top en blush brush gehad.
MUA - Vooral het palet op de foto wil ik heel graag hebben. Toch zijn er nog andere producten die ik van dit merk wil proberen.
SLEEK - De blush in suede heeft altijd al in mijn verlanglijstje gestaan. Hij ziet er zacht en natuurlijk uit. Intussen zou het ook mooi meegenomen zijn om een mooi palet van Sleek te bemachtigen.
MAC highlighter - Wat zijn ze mooi! Heel graag zou ik eens willen swatchen en uiteindelijk een keuze maken. Ik heb weinig van MAC, door de prijs, maar toch zou ik nog eens een product van het merk willen hebben.
Primark - Hier wil ik wonen.
Soap and glory - Al zoveel goed gehoord over dit merk dat ik het ook eens wil proberen. De producten zien er stralend uit.
Batiste - Hetzelfde als soap and glory. Deze wil ik wel eens proberen.
Tangle Teezer - Om de -o-zo-hardnekkig-wilde - haren in model te krijgen.
N°7 cleanser - Een goedkopere versie dan de originele, maar hij schijnt ontzettend goed te werken. De laaste tijd heb ik veel last van puistjes, dus ik heb een diepere reiniging nodig dan ik al heb.
Topshop - Ik twijfel nog of ik in topshop of primark wil gaan wonen.

Ik zal proberen niet te hard uit te kijken, maar de shopkriebels komen stilletjes aan toch naar boven. Op de kop toe ben ik 3 dagen na de trip naar Londen jarig, wat het er niet makkelijker op maakt. Duim je voor mij mee?

Wat zijn jouw musthaves in Londen?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.