maandag 2 december 2013

In bad met Dresses and Daisies

Na harde werk- of schooldagen kan het heerlijk zijn om je jezelf te verwennen met een stomend bad. Zelf heb ik niet zo'n uitgebreide routine, behalve dan als een mossel weken, maar toch gebruik ik een paar producten heel graag.


Terwijl ik het bad met gloeiend heet water laat vullen neem ik de nodige spullen erbij. Handdoek, washand, conditioner, shampoo, badschuim en een boek. De badzeep kap ik erbij als het water stroomt, zodat ik veel schuim krijg. Nadat ik mij uitgekleed heb is het tijd om erin te stappen, maar wat heet! Even wat koud water erbij. Het mikken voor een juiste temperatuur loopt altijd mis, dus hoort ook bij mijn routine.

Momenteel gebruik ik als shampoo de wella pro series repair shampoo. Niets bijzonder en ook niet speciaal aangekocht omdat ik dat wilde, maar deze stond gewoon in de kast. Als het om haar gaat boeit mij dat niet zo, terwijl ik wat meer tijd eraan zou moeten besteden. Wie weet welke shampoo's ik nog allemaal uit de kast tover. De pure coconut daarentegen is wel een toppertje voor mij. Hij ruikt lekker melk(ig) en kokosnootachtig. Ik hou enorm van de geur en heb er al een back-up van liggen.


Ik heb geen bepaald gengre voor boeken, zolang ik er maar iets van opsteek. Ik las bijvoorbeeld al het boek Dracula, omdat ik wel wist waarover het ging, maar niet goed wist hoe het verhaal precies gaat. Ook over de mythen en sagen weet ik veel, maar precies niet. Ik heb al heel wat 'aaaah' en 'ooooeeh' ervaringen gehad door boeken te lezen. Toch blijft het lezen beperkt en zou ik het veel vaker moeten doen.


Zo, dat was mijn korte routine. De rest van het baden bestaat gewoon uit genieten, niets doen en muziek luisteren. Nu ben ik wel benieuwd naar jullie routine geworden. 
© Dresses and Daisies | All rights reserved.