zondag 29 december 2013

Picture post 012#

Ik herinner mij de hele maand december als één grote rush. Sinterklaas was nog niet de deur uit op mijn werk en we waren al bezig met kerstgerei ophangen. Nu... december bracht ook leuke dingen met zich mee zoals mijn verjaardag en een veel te gezellige sfeer.


Heerlijk genieten van een taart met een kaarsje. Heerlijk genieten.

De klas verandert ook mee in de kerstsfeer.

 Kerstballen knippen voor de Nieuwjaarsbrief. Op deze manier werd de grijze trein een tikkeltje kleurrijker.

Glühwein drinken op Winterland.

Typisch voor mij om een plots idee te krijgen voor de klas. Deze heb ik heel laat in de avond nog geverfd waardoor hij veel te snel moest drogen. de kleuters waren er wel heel blij mee. Ballen gooien in de boom. 


Met vriendinnetje Eline ging ik een dagje naar Londen! Er komt nog een volledige shoplog online met meer foto's, maar ik geef jullie al even een sneak peak. We gingen niet enkel shoppen, maar ook lekker eten.

 

Mijn verjaardagstaart!  Hoera!

Doodle om jullie een fijne kerst te wensen!

Wat is de kerstboom bij mijn vriendje mooi!

Hoe zag jullie december er uit?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.