donderdag 19 december 2013

Plan B: Kerstcadeau's

Voor vergeetkousen, mensen met weinig tijd of mensen met weinig inspiratie is er altijd een plan B, namelijk dit artikel. Ik zet even allerlei leuke spullen op een rijtje waar iedereen wel blij mee is. Alvast prettige feestdagen gewenst!
Persoonlijk heb ik twee categorie├źn: hebbedingetjes en must have dingetjes. Wat je koopt is afhankelijk per persoon. Wil je het veilig houden of ga je liever uit de bol? De keuze ligt volledig bij jou.

Must have dingetjes

 Met geldbeugels kan je nooit iets verkeerds doen. Je kan voor het zeker zwart gaan of voor een fellere kleur. Succes = gegarandeerd. Deze voorbeelden zijn van Esprit.
Wie houdt nu niet van muziek? Deze koptelefoon van superdry ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook nog eens kwalitatief!
 Zie je de warme kop choco al voor je? Want in deze tijden een heerlijke kamerjas, inclusief witte bollen, zeer aangenaam. Ook als presentje.
 Spullen voor in huis zijn altijd handig, ook als je nog thuis woont. De uitzet komt er vroeg of laat.

Hebbedingetjes
Je hebt ze in geen honderd jaar nodig, maar toch staan ze niet mis. Ook hier pikte ik een paar dingetjes eruit:

 Niet alleen tijdens de koude wintermaanden, maar het hele jaar door kan je een muts verdragen. Al was het maar om 's nachts naar de sterren te gluren. Mutsen, een must, maar een cupcake muts, dat fleurt extra op.
 Cases als in hoe gekker hoe beter.
 Organiseren hoeft niet altijd saai te zijn, want deze olifant helpt met opruimen.
 Single tijdens de feestdagen? Knuffel dan deze Harvard student (kussen). Hij houdt je warm en dient als zacht toeverlaat. Daarnaast is ook een bijzonder t-shirt ook altijd leuk om te geven.

 Deurstoppers zijn handig, maar ze zijn nog handiger als ze in de vorm van een paddenstoel komen.

Ga jij eerder voor hebbedingetjes of voor must have dingetjes?

© Dresses and Daisies | All rights reserved.