woensdag 18 december 2013

Twaalf kerstjurkjes

Nu kerst om de hoek staat te loeren is het tijd om te panikeren, want ik heb nog geen leuke kerstoutfit voor de feestdagen. Hoe dan ook, ik moet de show stelen aan de feesttafel bij mijn schoonfamilie. Internet rondspeuren en inspiratie opdoen dan maar + hopen dat het perfecte jurkje miraculeus gevonden wordt.


De voorkeur gaat dit jaar naar een kort jurkje met lange mouwen, maar hoe meer ik rondkijk op het internet, hoe meer jurkjes ik vind met korte mouwen. Of moet ik toch maar combineren met een jasje? Wat denken jullie?
Ik vond deze jurkjes bij de online winkel bulls & birds, maar er zijn nog heel wat andere plaatsen waar ik zal kijken. Ik hoop dat mijn tripje naar Londen heel wat oplevert... nog enkele daagjes. En anders snellen we nog even naar de lokale H&M/Zara/Pulls&Bears/... 

Hoe ziet jullie kerstoutfit eruit?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.