zaterdag 7 december 2013

Vind die blog!

Elke zee zit vol met visjes en net als in de zee zit blogspot/weblog/... vol met blogs. Zelf kan ik mij vaak enorm ergeren aan de hoeveelheid blogs. Iedereen heeft er eentje, iedereen maakt reviews ... dus waarom zou ik soms zelf nog energie steken in het updaten van mijn eigen blog? Of hoe vind ik nu een toffe nieuwe blog in de menigte? Zelf heb ik er een eenvoudige oplossing voor.


Ga naar een hele bekende blog en kijk in de comments. Daar reageren vaak bloggers omdat ze 1. interesse hebben in het artikel of 2. gewoon iets schrijven in de hoop dat hun blog ontdekt wordt (en dat gebeurt vaker dan je denkt, denk maar aan de reactie "wat ziet dat er goed uit" bij een negatieve review.) Tot daar aan toe. Rechtermuisklik en tabblad openen zorgt meteen voor een hele hoop nieuwe blogs.

Mogelijk krijg je zelf ook wat meer bezoekjes op je eigen site als je op de site van een ander reageert. De blogwereld is meer dan aparte vakjes, maar is een heuse wisselwerking. Je geeft en je krijgt. Heb je weinig reacties, is er weinig bezoek ... kom dan uit die schulp en kijk even rond. Je zult nog verrast worden!

Hoe vaak reageer jij als er een artikel online komt van iemand anders?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.