woensdag 11 december 2013

Yves Rochers' kerstcollectie - door Nikita

WIN Doe je al mee aan deze winactie? (tot 22-12-13)
Mag ik jullie voorstellen aan gastblogster Nikita? Als je meer over haar wilt weten kan je terecht bij de over de website pagina.
Kerstmis komt snel dichterbij en dat zie je ook in de winkels. Overal vind je limited editions die kerstgetint zijn, zo ook de LE die yves rocher heeft, de Cacao collectie. Ik heb wat producten voor jullie uitgetest en vandaag vinden jullie mijn mening.


De cacao collectie bestaat uit 3 geuren, die dan gemengd zijn met cacao. De 3 geuren zijn pistache, framboos en sinaasappel. Ik moet zeggen dat het wel unieke geuren zijn. Zelf vind ik de pistache best geslaagd, maar de sinaassappel en de framboos zijn niet mijn ding. Dit is natuurlijk voor ieder persoonlijk dus ik kan je alleen maar aanraden zelfs eens te gaan ruiken aan de flesjes zodat je zeker bent dat het iets voor jou is.


Een tijd geleden kreeg ik bij een aankoop als een handcrème cadeau om te testen, ik moet eerlijk zeggen dat de framboos geur echt niet mijn geur is. Gelukkig is de geur bij de handcrème niet te overweldigend. De handcrème doet goed zijn werk want ze is goed voedend en blijft niet lang vettig aanvoelen. 

Toch was ik benieuwd naar de rest van de collectie. Sinaasappel was ook niet mijn ding, maar de pistache rook ik dan wel graag. daar nam ik de sparkling shower gel van mee en een lippenbalsem. Beiden ruiken heel lekker. Hier zie je een close-up van de sparkling shower gel. Echt leuk met de glitters erin. De glitters was je natuurlijk gewoon af als je de shower gel gebruikt, en maar goed ook want ik wil niet als een discobal rondlopen natuurlijk. De geur is wel wat zwaar. De lippenbalsem is zeer romig en voedend en heeft een lekkere geur.

Hebben jullie deze collectie al zien staan in de winkel en heb je er iets van gekocht ?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.