donderdag 23 januari 2014

Calvin Klein make-up - door Nikita

Mag ik jullie voorstellen aan gastblogster Nikita? Als je meer over haar wilt weten kan je terecht bij de over de website pagina.
Gelukkig woon ik niet gek ver van Nederland en ga ik regelmatig eens daar shoppen om andere leuke dingen te vinden die je hier niet kunt kopen. De big Bazar vind ik dan een superleuke winkel, waar je blijkbaar ook make-upjes goedkoop kunt krijgen. Ik zag er een aantal van Rimmel en Maybelline, maar ik heb er een paar van Calvin Klein meegenomen omdat ik dit nog niet in mijn stash had.Mijn oog viel op een creamy oogschaduw, een lipgloss en een lakje. Alledrie kosten ze 3 euro per stuk.
Links zie je de oogschaduw en rechts de lipgloss. Sorry voor de beschadigingen, maar ik was wat onvoorzichtig met openen. Het zijn eigenlijk wel irritante potjes, als je lange nagels hebt ga je heel de tijd met je nagels in het product zitten en dus heb je wel een kwast nodig.


Op de foto zie je rechts de oogschaduw en links de lipgloss. Zoals je ziet is de gloss eerder transparant, het bezorgt op de lippen wel een heel miniem kleurtje, maar het is bijna verwaarloosbaar vind ik. Het glosje heeft wel een lekkere geur.

De oogschaduw is wel goed gepigmenteerd, het voelt eerder poederig als je het aanbrengt op je ooglid, maar het verdeelt heel makkelijk, je kan de kleur heel subtiel aanbrengen of intens opbouwen. Ik vond deze kleur mooi in combinatie met donkerbruin voor een ooglook en vind het een fijne oogschaduw in gebruik.


En dan nu de nagellak. Ik heb gekozen voor een lichtroze kleur met veel shimmer. Ik had al het gevoel dat de lak vrij transparant zou zijn en eerder geschikt als topcoat of voor french manicure en dit is ook zo gebleken.


Het is een middelmatig borsteltje, niet te dik of te dun en lakt daardoor makkelijk, de lak droogt snel en ik vind hem wel leuk ! Over de houdbaarheid van de lak kan ik moeilijk iets zeggen aangezien ik valse nagels heb en daardoor de lak veel langer blijft. 

Ik ben wel blij met mijn aankoopjes en gebruik ze met plezier, als ik een oogschaduw zie die mij aanstaat zou ik deze wel kopen maar voor de rest vind ik het niet echt bijzonders.

Gaan jullie in andere landen shoppen om dingen te kopen die je anders niet vindt ?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.