woensdag 15 januari 2014

Current favorites - 006#


Plannen - De al gebeurde plannen waren om naar Londen te gaan. Dat is inmiddels al gebeurd en ik kon er al een shoplog van opnemen. Tijdens de uitstap was ik zo overdonderd door de Primark dat ik nog eens wil gaan, maar dan in Eindhoven. Heb al goed billetje gewreven bij mijn vriend en hij wil ook wel gaan. Verder is er ook nog een verjaardagsuitstapje voor mij gepland, maar omdat het een verrassing is weet ik nog niet naar waar dat zal zijn.

Gevoel - Helemaal happy loop ik de laatste tijd niet rond. Of het nu door het weer komt of de stress die zich steeds meer opstapelt weet ik niet. Ik wou dat ik wist wat mij zo droevig maakte, want dan kon ik er tenminste iets aan doen. In de liefde gaat het zeer goed, ik heb vast werk, met mijn site gaat het ook ontzettend goed. Misschien werk ik wel teveel? Ik heb enorm veel moeite om mij volledig te ontspannen.

Gewild - Een katje. Het verlangen naar een huisdiertje wordt ook steeds heviger. En een goede nieuwe parfum. Heeft er iemand tips?


Accessories - De beste aankoop ooit. Ik vraag mij af waarom ik niet eerder voor een hoesje ben gegaan, want dat hoort toch standaard bij een gsm? Dit hoesje is van hoesjes.nl.

Eten/drinken - Eén keer per jaar mag ik taart kiezen voor mijn verjaardag *duh*. Dan kies ik voor een heerlijke ijstaart met stracciatella en schuim. Goeie boel.

Kledij - Meest gedragen deze maand moet wel mijn witte shirt met peter pan collar zijn. Deze kreeg ik van mijn tante nadat ze op reis was geweest. Ik draag hem in de Londen shoplog en bovendien kan je hem in de rechterbovenhoek zien.


Beauty - Eerder in de rubriek verzorging, dan in de rubriek beauty, valt deze douchegel in de geur Snow fairy. Ik was niet meteen gek van deze geur, maar leerde hem appreciëren. Een leuke, zoetsappige afwisseling voor het wassen. Qua make-up heb ik wel wat nieuwe favorieten: een palet, blush, highlighter en lipcream. Ik zou er bijna een hele look mee kunnen maken. Momenteel hou ik erg van nude looks die je amper ziet, maar je er wel een stuk beter doen uitzien. Dan werk ik af met een felle lip en als lipcream van Essence fan kon ik niet weerstaan aan de felroze kleur.
 


Muziek - Als grote disney fan was ik heel benieuwd naar de nieuwe film Frozen. Het vrouwtje in mij kon niet wachten en keek al een filmpje van de film op youtube. Zo kwam ik terecht bij een lied in de film waar Anna zingt. Prachtig liedje en prachtige beelden.Serie/film - Op aanraden ben ik The Big Bang theory beginnen kijken. Ik ben zeker niet teleurgesteld en vind het een hele goede serie.

Wat zijn jouw current favorites?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.