maandag 6 januari 2014

Gezellig bloggen in comfy truien

Eerlijk gezegd heb ik niet elke dag zin om te bloggen, dus schrijf ik enkel artikels wanneer ik daar echt zin in heb. Heb ik zo'n 'zin dag' ga ik echter helemaal los. Koffie, mijn laptop en mijn comfy trui zorgen voor kilo's inspiratie.


Inspiratie
Inspriatie kan door verschillende redenen opborrelen. Mogelijk houd je iets vast in je persoonlijke leven, heb je een nieuw product gekocht, ergert je iets en wil je dat ei kwijt. Alles kan op een persoonlijke plek en het leukste is dat je het met anderen kan delen. Wel belangrijk is dat je niet op je eigen blogeiland blijft, maar ook andere eilandjes bezoekt. Daarmee zeg ik dat je anderen ook een plezier kunt doen door een bezoekje te brengen, dan brengen ze vast en zeker ook een bezoekje terug.

Gezelligheid
De persoon die zinvol kan werken in een ongeorganiseerde ruimte moet ik nog ontmoeten. Zorg ervoor dat er een huiselijke sfeer rond je is, maar zorg wel voor netheid. Doe die vuile zakdoeken van je bureau en zet wat kaarsen in de plaats. Mogelijk kan een lekker drankje of knabbels je verder op weg helpen. Op die manier ben je in volle rust aan het werk gaan.

Comfy truien
Trek aan waar jij je het makkelijkst in voelt. Bij mij is dat een comfy trui en mijn pyjamabroek, maar als dat bij jou een spijkerbroek is met een spannende t-shirt, waarom niet?


Heb jij tips i.v.m. bloggen die je wilt delen?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.