donderdag 30 januari 2014

Half opgemaakte producten #2

Ik doe er eeuwen over om een product op te maken. Of het nu komt doordat ik gierig ben op mijn producten of het gewoon jammer vind als een product uiteindelijk op raakt weet ik al lang niet meer. Toch even een glimp naar mijn half opgemaakte producten.


Body shop shower gels - Omdat deze douchegels heel fijn geuren krijgen ze bij mij de stempel als één van de favoriete doucheproducten. Momenteel kan ik kiezen tussen twee geuren, de aardbei en de chocoladevariant, waarvan ik van de choco versie nog een backup heb liggen. Als deze op raken ga ik meteen een nieuwe halen. Wie weet voor welk geurtje ik als volgende ga.
Body shop body butter - Hetzelfde geldt voor deze butter als voor de shower gels. Ze zijn heerlijk, ruiken goed ... en zijn heel betaalbaar in de sale. Er is ook een ruime keuze in geurtjes en kleurtjes. Helaas is deze in aardbeigeur bijna op.
Body butter van Kruidvat in kokos geur - Een all-time oude favoriet van mij die ik recent terug kocht. Hij wordt er zoveel bij genomen na het douchen dat hij alweer halfleeg (of halfvol) is.


Lady gaga fame parfum - Aan alle mooie liedjes komt een einde, dus ook aan deze fame parfum. Ik heb enorm van deze parfum genoten, maar beslis deze toch niet opnieuw te kopen. We gaan eens voor een ander geurtje, alhoewel deze wel heel lekker ruikt. Moeilijke keuze!


Lush eau roma water - Een cleanser die heel goed is voor de droge huid en die ik dagelijks met alle plezier gebruik. Ook deze is alweer tot aan de helft gezakt.
Essence concealer 16h - Sinds ik deze concealer heb gebruik ik hem elke dag. Het is de perfecte kleur die bij mijn huid past en die kleur vind ik niet zo snel. Hij blijft ook goed zitten en oogt heel natuurlijk. Enkel lof voor deze concealer, dus als deze op is ga ik meteen een nieuwe halen. Ik mag niet zonder zitten.

Halfvol of halfleeg? Welke producten zitten bij jou al zover?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.