zaterdag 4 januari 2014

Shoplog - Action Januari '14

Het was al eeuwen geleden dat ik nog eens volledig mijn tijd nam om rond te kijken in de Action. Meestal ga ik er snel langs om in vijf minuten tijd de spullen te nemen die op mijn lijstje staan. Het was om over de koppen te lopen in de Action, maar toch heb ik enkele fijne dingetjes kunnen scoren.


Omdat mijn parfum bijna op is ben ik op zoek naar een nieuwe. Toen ik op deze botste nam ik hem mee als extraatje. Dan kan ik af en toe wisselen qua geur. Zelf ben ik geen grote fan van Action geurtjes, omdat ze niet zo lang blijven zitten, maar dit merk van playboy wordt overal wel verkocht. Deze was iets van €6 en rook zo lekker dat ik hem wel moest meenemen.


Voor wie het interesseert: Action is een hele fijne winkel om inkopen te doen voor mijn klasje. Ik kocht twee manden om spulletjes in te steken zodat de werkruimte van de kinderen afgebakend wordt. Het is voor hen ook fijner om op te ruimen. Deze waren ongeveer €1 per stuk. Verder kocht ik ook bekertjes omdat ik over twee weken met hen de tanden zal poetsen voor het thema 'mijn lichaam'. 

De diamantjes kocht ik om stuk te maken. Ik heb een puzzel met verschillende lichaamsdelen gemaakt om dan met magneten terug in elkaar te rijgen. Dit zijn dus die magneten.


Kwasten heb je nooit genoeg en in mijn geval verdwijnen ze zomaar in het niets. Twee gigantische kwasten zullen het makkelijker maken om een groot oppervlak in te schilderen. 


Geurkaarsen in geuren die ik nog nooit eerder heb gezien in de Action. White tea ruikt naar zachte vanille en Air wick ruikt naar sterke vanille. Het vogelkooitje dient om een kaarsje in te houden. Nu nog een leuke plaats vinden om de kooi te zetten.


Deze snorren, brillen, zoenen ... vond ik zo leuk om op feestjes aan de gasten te geven. Deze zullen sowieso ooit nog wel eens van pas komen op een spontaan feestje. Dat maakt de pret nog zoveel groter.


En als laatste gaan we volledig random. Ik ging kijken bij de handschoenen omdat ik wel een grijze haarband heb, maar heb nog geen bijpassende handschoenen. Deze zijn speciaal voor een touchscreen, dus da's dubbel zo makkelijk. Geen koude pollen en verder kunnen scrollen. Verder kocht ik ook neusstrips en wat anti vries vloeistof.


Ik ga zeker nog eens langs wanneer het minder druk is en ik nog meer op mijn gemak kan rondkijken. Ik heb naar mijn gevoel toch nog wat leuke koopjes gemist. Zeker iets om naar uit te kijken.

Hoe vaak ga jij langs bij de Action?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.