woensdag 22 januari 2014

SOS Vakantiebestemming - Zoover.be

Nu de dagen killer worden en je het laatste stukje zon nog maar net kunt zien is het tijd geworden om te dromen naar de volgende (zonnige) vakantiedagen. Je kent het wel: liggen aan het strand, steden bezoeken met je eigen bereide picknick of gewoon lekker uit eten na een dag goed stappen. Mocht je nog geen idee hebben over hoe, waar of wat kan ik jullie misschien verder helpen.


Er bestaan duizenden vakantiesites die een uitgebreid beeld geven over een leuke bestemming en een hotel volledig naar je smaak aanbieden. In dit artikel beperk ik mij tot zoover.be, een website met reiservaring, die je helpt met het nemen van beslissingen voor een product, dienst, accommodatie, vakantie ... Leuk aan de site is dat er gewerkt wordt met scores. Een hotel dat het best scoort in de hoop, samen met wat betrouwbare recensies van vakantiegangers, geeft een duidelijk beeld over wat er uiteindelijk te wachten staat. Zo tikte ik Antalya in de zoekfunctie dat in Turkije is gelegen. Een prachtige plaats met vele leuke hotels en ontspanningsmogelijkheden.


Een hotel vinden is één ding, maar als je voor de eerste keer naar een bepaalde plaats reist kan je onmogelijk weten wat voor leuks er te doen is. Per toeval vond ik dat de site ook heel wat leuke bezienswaardigheden toont. Soms zijn er bepaalde bezichtigingen waar enkel vaste vakantiegangers weet van hebben. In Antalya  zijn er bijvoorbeeld de ruïnes van Perge, Düdenwatervallen, Kaleici Marina, Antalya Bazaar, enzovoort. Op die manier kan je de reis plannen, als je een grote plan-fan bent.


Als je liever voor last-minutes kiest kan dat natuurlijk ook. Als je op een hotel klikt krijg je meteen te zien wat de beste prijzen zijn voor je keuze. Intussen kan je ook kwijlen over het feit dat het daar warm is, want je kan zien welk weer het daar op dat moment is.

Een leuke website die je even laat wegdromen over je toekomstige vakantie. Maar, naar waar gaat jullie bestemming uit?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.