donderdag 6 februari 2014

Het make-up tasje tijdens een weekendje weg

In totaal heb je tien minuten om alle make-up dat je nodig hebt bij elkaar te graaien en in een tasje te proppen. Zo gaat dat bij mij altijd, want ik zoek altijd op het laatste moment alles bij elkaar. Het viel mij op dat ik steeds naar dezelfde producten grijp, dus dat bracht mij tot een idee voor een artikel. Verwacht geen review over de producten, want als die er al zijn, link ik even door.


 Essence get big lashes in waterproof
 E.l.f. mist&make-up spray - review
 Skin79 BB cream in gold - review

 Elf gotta glow blush/highlighter
 Essence 3D eyeshadow


 Hema wenkbrauwpotlood
 Barbara hoffman duo end applicator en kwast
 Primark pincet


Dat tasje zit goed volgepropt, maar hoe groter mijn tasje is, hoe meer ik durf mee te nemen. Daarom houd ik mijn tasje liever klein en fijn. Het geheel steek ik dan in een grotere tas waar ook mijn haarborstel, tandenborstel, tandpasta, scheermesje ... in zitten. Als dat klaar is zijn we helemaal klaar om te vertrekken met dat typische gevoel van: "sowieso ben ik nog iets vergeten..."

Wat neem jij zeker mee tijdens een weekendje weg?
© Dresses and Daisies | All rights reserved.