zaterdag 1 februari 2014

WIN: Collar Necklace

Het is zover. Dresses and Daisies mag bijna drie kaarsjes uitblazen. Daarom geef ik graag deze mooie kraagketting weg. Eens geen make-up, voor de verandering! Doe snel mee, want wie niet waagt, niet wint!


Deze ketting heb ik al een hele tijd, maar heb ik nog nooit gedragen. Hier en daar een foto voor een outfit post, maar verder niets. Het leek mij een beter idee om deze weg te geven dan weg te gooien. Eerlijk duurt het langst, ook voor deze winactie. De ketting is in goede staat en zoals ik al zei, ongedragen.Wat moet je doen om kans te maken?
1. Laat een reactie achter dat je meedoet en noem je extra kansen op.
2. Laat een geldig e-mail adres achter
3. Volg Dresses and Daisies op bloglovin'
4. Like het bericht op bloglovin'

Extra kansen (telkens +1)
5. Volg mij op youtube
6. Volg mij op instagram
7. Volg mij op twitter
8. Tweet volgend berichtje: "Win een Collar Necklace op www.dressesanddaisies.be @Smallestdaisy RT= Super lief!"
9. Plaats een bericht of link op je eigen website naar deze winactie.

Regels
  • Zowel Belgen als Nederlanders mogen meedoen
  • De winactie loopt vanaf vandaag 1-02-14 tot en met 15-02-14. (tweetal weken)
  • Ik contacteer de winnaar als deze gekozen is via mail. Een geldig adres is dus een must. Als de winnaar niet reageert binnen de 48 uur kies ik een nieuwe winnaar, want dat lijkt mij eerlijk.
  • Als ik minder dan 20 deelnemers heb, cancel ik de winactie of laat ik hem iets langer doorgaan.

 
Veel succes!
© Dresses and Daisies | All rights reserved.