Voor adverteerders

Heb je een bedrijf, webshop, product ... dat je op een vernieuwende manier wilt promoten? Samen werken met een blogger kan op verschillende manieren: product review, persberichten, gesponsord artikel of gastartikel, give-away, the webshop box, persevents, enzovoort. Bij twijfel zet ik alle voordelen hier op een rijtje.

Product review - Voor een review krijg ik de product(en) vrijblijvend gratis opgestuurd. Een product reviewen kost mij meestal één tot twee weken voor ik het online plaats. Een review is altijd gebaseerd op een persoonlijke en eerlijke mening. Zie disclaimer.

Persberichten - Ik ontvang graag de nieuwste trends op gebied van beauty, fashion of lifestyle. Die plaats ik dan soms in een gezamelijk persbericht of plaats ik als kort bericht op Facebook. Je kan ze sturen naar dressesnddaisies[at]gmail.com.

Gesponsord artikel of gastartikel - Ik schrijf een gesponsord artikel het liefst zelf, maar houd wel altijd rekening met de eisen van het bedrijf. Gastartikelen geschreven door het bedrijf zelf of "informatieve" artikelen vallen onder deze titel.

Give-away - Een give-away is een interessante manier om een product te promoten. Zo krijgen de bezoekers de kans om het product zelf in handen te krijgen en het uit te proberen. Het enige wat ze daarvoor moeten doen is een wedstrijdvraag beantwoorden, zich abonneren op een specifiek kanaal, enzovoort.

The Webshop box - Een box vol met leuke spullen afkomstig van verschillende webshops. Zo krijgen webshops de kans om hun online winkel met een positieve noot naar voren te brengen. Eén of meerdere keren per jaar geef ik zo'n box weg. Vaak contacteer ik in naam van de site de webshops als eerste, maar sta ook open voor een spontane deelname.

Persevents - Ik mocht al heel wat events bijwonen en steek er heel wat op. In de mate van het mogelijke deel ik dat met mijn bezoekers.

Interesse in een samenwerking?
Klik hier voor mijn contactformulier of mail naar dressesnddaisies[at]gmail.com